כמה געגועעעעע.... 3> ותודה ענקית לשירושי על החתימה - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מקסימה שכמותך, אכן הכל בסדר איתי....אין לי המון זמן להיכנס לפורום קצת עומס בעבודה, אבל אני נכנסת מדי פעם ורואה שהכחל בסדר עם כולכן וקוראת את ההודעות שלכן...
אמילי, בדיוק אתמול בערב חשבתי על זה שנטשת אותנו לאנחות.. מה שלומך?? מה איתך?? גם אנחנו מתגעגעים...
מהממת?!?? לאן נעלמת לנו?!!?
מה איתך?? מה חדש?? געגועים אלייך בחזרהה!!!!! ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
היי אמילוש ,אני בסדר ,עדיין לא דיברתי עם מנהלת ,אבל אני מחכה לזמן נכון. מה איתך.?
/]
אמילושששששש איזה יפה נשיקות
יווווווווו מקסימות שלי
כל הכבוד על מה שאת עושה זה לא מובן מאליו את בעצמך עוד ילדה !!
ווואווווווווווווווווווו קודם כל אין מילים בפי כדי להוריד בפנייך את הכובע על מה שאת עושה!!! צר לי על מות אימך ועל רדיפת הבצע של אביך...לפעמים החיים קצת קשים ולא נעימים אבל הדרך בה תבחרי ללכת היא זו שתוביל אותך בדיוק למקום בו תרצי להיות....בטוה שכמה שהקטנטנים/גדולים מציקים לפעמים הם גאים בך שאת מעניקה להם את האהבה והתמיכה שלה הם צריכים יותר מכל.... את אדם מיוחד במינו! ומקווה שאתם מצליחים להסתדר כולכם יחד, אם תצטרכי עזרה תדעי תמיד שאני ישמח לעזור :-) ובטוח שאחרי ניסיון כזה תהיה אמא מדהימה לילדים משלך... תתאזרי כוחות,תנסי להיות סובלנית והכי חשוב תמשיכי בדרך בה את מאמינה...כל השאר יגיע לבד!
אמילי את פשוט צדיקה ,
ואוו אמילי פעם ראשונה שאני נשארת חסרת מילים ! קודם כול צר לי על מות אימך.. כמה כוחות נפשיים וחוסן צריך בישביל לעשןת מה שאת עושה.. אין מילים את פשוט מדהימה כול הכבוד לך !!! זה באמת לא מובן מאליו ... אני מאמינה מכול הלב שהקב״ה יזכה אותך על כול הטוב שאת עושה .. באמת שאחרי הכול מגיע לך את הכי טוב שיש בעולם ! מקסימה שולחת לך
אמילי היקרה, כל הכבוד לך על ההקרבה עבור משפחתך. קראתי ונדהמתי עד כמה הנתינה שלך היא גדולה וגוזלת ממך כוחות ומשאבים. זה לא דבר שאישה צעירה בד"כ עושה. חזקי ואמצי ואני בטוחה שכל המאמץ וההשקעה שלך ישתלמו בקרוב מאד! חיבוק גדול
crazy woman!
יוווו אמילי אני בשוק... אני פשוט חסרת מילים... את מדהימה, אין אנשים כמוך בעולם הזה כל הכבוד!!! על ההשקעה והגידול של האחים. אני בטוחה שעוד כמה שנים הם יהיו אסירי תודה, אני מאחלת לך שלעולם לא תדעי עוד צער ותהיי הכי מאושרת שיש!!!
אוהבת אותך אפילו יותר מקודם
אמילי, עשית לי צמרמורת בכל הגוף עכשיו... את כל שמחת החיים והאופטימיות שאת משדרת, את לא מביאה ממקום פשוט ונטול התמודדויות, אלא ממקום כל כך מורכב ותובעני, שכל התקווה שאת מביאה מקבלת משמעות אחרת... כל הכבוד לך, לא רק על המעשה, אלא גם על ההתמודדות בתוכו! אני באמת באמת אשמח, אם יש דרך לעזור לך במשהו כדי להקל מעט את הנטל שעל כתפיך... את חזקה ואת תצליחי, ואת תגדלי גם ילדים שלך לתוך מסגרת שלמה יותר ויציבה יותר בע״ה וכמו שאמרת- תראי מאוחר יותר את הפירות...
את המייל ממך לא קבלתי (האחרון לפני בערך שבועיים-שלושה) המון הצלחה וסייעתא דשמיא! אוהבת ומעריכה אותך מאד
יואו, אהובות שלי.... בוקר טוב
וואווווווו אין מילים לתאר את מה שאני חושבת עלייך מדהימה!!!
תודה, נעמושה...
אמילי היקרה ,כמו שאומרים נסתרות דרכי האל ,הכל יכול ליהות ,נשמתי לך אני מאחלת המון הצלחה ,אני רוצה את שם הרופא ,למרות שאני בכללית ,תשלחי לי למייל שלי , כי יש הרגשה שגם לי יש אותה בעיה (אל תשאלו מאיפה חוש השישי )