שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות,

יש לי שאלה..
    התחלתי סיבוב 3 של הזרעות למרות שאני מעדיפה כבר לעבור לIVF
    (תנועתיות בזרע 1%)
    הרופא אמר בגלל שכבר התחלתי להזריק אז ננסה הפעם הזאת אם לא ילך נעבור לIVF

בהתחלה הוא אמר להזריק 50 יח' פיורוגון במשך 4 ימים - ולא קרה כלום
    אחר כך שוב הזרקתי אותה כמות במשך 3 ימים -וגם לא קרה כלום
    בפעם האחרונה אותו דבר ...במשך 3 ימים להזריק והיום הייתי בבדיקות ושוב אין כלום.

מה שאני מנסה לשאול זה - האם להגיד לרופא שאם גם ככה לא קורה כלום לא כדי כבר להתחיל בתהליכים של הפרייה או לחכות עד שנעשה הזרעה ?
2 תגובות
עמוד 1
  • או שהרופא יגדיל את המינון או לעבור להפריה עדיף .
    בהצלחה
  • הרופא שלך אמור לראות את התוצאות של מעקבי הזקיקים ולראות שלא קורה כלום ןהעלות לך את המינון..
    אם את קרובה לביוץ אין טעם להעלות את המינון כרגע ואז לפנות להפרייה , כי זה גם לא יניב מספיק ביציות , וגם יש וועדה ובדיקות שצריך לעבור לפני הפרייה..
    אז לדעתי תזרמי עם החודש הזה.. ומקווה שהוא יביא הריון..
    אם לא אז חודש הבא הרופא כבר ידע לתת לך מינון כמו שצריך כדי להניב ביציות להפרייה
    בהצלחה!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה