לכל הבנות שמחפשות ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני חייבת להגיד שאני הופתעתי, המחזור שלי סדיר, 28 ימים, יצא לי להיות אצל הרופא פעמיים ביום ה 13-14 והוא ראה באולטרסאונד ביוץ. החודש התחלתי מעקב זקיקים והביוץ שלי מגיע רק ביום ה 19...אז... זה ממש משתנה ולא קבוע, כדאי לדעתי לעשות בדיקת ביוץ או פשוט לעשות יום כן יום לא כל החודש מסוף המחזור...חודש שעבר עשיתי בדיקת ביוץ והוא הופיע ביום ה 16... יש לו חיים משלו...סתם משתפת מנסיוני
4 תגובות
עמוד 1
  • צודקת
    מסכימה איתך לגמרי
  • מסכימה לגמרי אם ג'יסי ,גם אצלי אותו סיפור,פעם ביום ה14 ,פעם ב16 ובחודשיים אחרונים היה ב18.אין נוסחה מושלמת

/]
  • ג׳סי את צודקת לגמריי ..גם שלי סדיר כל 27 יום בדיוק ובמעקב זקיקים ביום ה19 גילו כי הביוץ כנראה היה ממש בימים שלפניי יום או יומיים..והחודש בבדיקת ביוץ ביתית נגמרו לי המקלונים ביום ה18 או ה19 ועדיין לא היה ביוץ ..
  • בס"ד

את ההריון הראשון עם הבן שלי לקחתי איקקלומין ובייצתי ביום ה14 ביום הטבילה שלי במקווה , עכשיו בחמישה חודשים אחרונים הוסת מגיעה כל 26 יום ואני כל חודש מרגישה את הביוץ , כולי תפילה לבורא עולם שיעשה לי נס ואפקד בלי כדורים ובלי כלום ככה שיהיה לי הפתעה, אבל מה שצריך לעשות עושים ,הכל בשביל הנסיכים האלה הטהורים רק שיבואו בבריאות ובעתו ובזמנו (מנסיון שלי שנשמה צריכה לרדת לעולם היא תרד ויהי מה )הכל בידי שמיים ,ה' הוא כל יכול שיהיה לכולנו חודש של בשורות טובות
    אמן

http://pregnancy.baby-gaga.com/]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה