שיתוף קטן... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול בבוקר לקחתי את עדן ואגם ליום כיף שהתחיל בגן השעשועים שאני הייתי משחקת בו כשהייתי קטנה. הסתכלתי על כל המתחם של הגן וחשבתי כמה שהכל השתנה במהלך השנים. אילו מתקנים היו כשהייתי ילדה ואיך היום כולם מסתפקים בשתי נדנדות ובמפלצת הגדולה שיש בערך בכל גן שעשועים. איפה הקרוסלות, המגלשות הגדולות, סולמות הטיפוס והעמוד שמתגלשים עליו? היה דבר אחד שם שהחזיר אותי אחורה וזה ציור באבן גיר של משחק קלס על הרצפה. אחרי כל המחשבות האלה הסתכלתי על הנסיכות שלי וחשבתי כמה ברת מזל אני שזכיתי לבנות מקסימות כל כך שאני יכולה לקחת אותן ולהכיר להן את הילדות שלי בדרך שגם הן נהנות.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
5 תגובות
עמוד 1

• דווקא בגן שעשועים הזה אין מתקני כושר
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה