אוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן,
    אני כבר קרוב לחודשיים לוקחת גלוקומין להסדרת הביוץ,
    לפני חודשיים קיבלתי ביום ה31
    חודש שעבר קיבלתי ביום ה-29
    והחודש, אני כבר ביום ה29 ואין שום סימן למחזור
    מה שכן, סליחה על הגועל אבל יש לי עצירות, כאב בטן מוזר לא ברור אם זה מהעצירות או לא, וממש מעט בחילות
    אני לא רוצה להשלות את עצמי כי אני ובעלי היינו יחד רק 3 פעמים החודש אז מה הסיכוי?????? ומתי אבדוק עם אני בהריון?
7 תגובות
עמוד 1
  • היי

הכול יכול להיות ..
    אני הייתי מציעה לך לחכות לאיחור את עדיין לא באיחור ..
    אני הייתי מחכה ליום ה 31 ואם אז לא מגיע מחכה עוד איזה 3 ימי איחור לפחות ואז עושה בדיקה
    ומעבר לזה הייתם מספיק יחד .. השאלה אם בשלוש פעמים הייתם יחד סביב התאריך של הביוץ?

ותזכרי תמיד צריך רק זירעון אחד קטן ולא יותר
  • הכל יכול להיות מאמי ... אני הייתי מחכה ליום ה32 ובודקת זה מספיק

• זאת הבעיה שאני לא יודעת מתי הביוץ שלי, אני לא יודעת לזהות אותו
  • איך ניסית לבדוק ??

בדיקות ביוץ?
    אולי מעקב זקיקים עשית ?
  • יקירה .החודש היה חתונה לגיסי,חינה,שבת חתן,מקווה לכלה ..בקיצור היתי לחוצה בטירוף כי היתי היחידה שעזרה לחמתי בכל הנושא ישנתי אצלה מספר ימים כך שבעלי בכלל לא היה איתי ..ויצא שעשינו גם מעט מאוד פעמים ומשום מה גם בקושי חשבתי על זה היתי ממש לחוצה שלא ייחסתי לזה חשיבות .נשארו לי מקלונים של ביוץ מערכה קודמת שנגמרו לי ביום ה18 בלי לזהות ביוץ חד משמעי תמיד אחד הפסים היה בהיר יותר או כהה אך לא באותה עוצמה..בקיצור גם אני לפניי שבוע סבלתי מעצירות ועש היום ..ואותם כאבי בטן שאת מתארת שלא הבנתי אם מהעתירות או ממה ?בכל מקרה הכל יכול להיות ..ואני מאחלת לך שהחודש זה החודש אמן!!!
  • מיכל- את מחכה למחזור? או שנקלטת?
    את לא מבינה אני כל היום חייבת להכניס משהו לפה כי פשוט בא לי להקיא אם לא..
    ובקשר לביוץ, עדיין לא עשיתי מעקב זקיקים, אני עדיין מנסה בדרך הטבע
  • ברוך ה׳ נקלטתי ,אתמול גיליתי את זה ..תחכי לאיחור של כמה ימים אני בדקתי איחור של 4 ימים והמחזור שלי סדיר ומדוייק במיוחד .בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה