היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה שקרה לי לפני 5 דק' .. תאמינו לי אני לא מאמינה שאני מצליחה לכתוב כל הידיים שלי רועדות!! ובדיוק דקה אחרי שקראתי את השרשור של נופר על זה שהיא נתנה אתמול לרז נקניקיה ובאתי להגיב לה שאני גם נותנת לליעד נקניקיה כרגע (אמנם של טבעול, אבל אותו דבר..) בקיצור מעכתי לו אותה טוב טוב טוב ממש לא היו גושים! אז אין לי מושג איך זה קרה.. הוא ישב בכסא אוכל שלו, קשור ועל הכפית הראשונה פתאום שיעול של חנק!! וזה לא מפסיק אחרי שניה-שתיים, זה ממשיך!!! ואני קולטת שהילד לא נושם רק משתעל ומכחיל!!! אין לי מושג איך הצלחתי לעשות את זה אבל התרתי את הקשרים של הכסא תוך חצי שניה , הפכתי אותו על הבטן ודחפתי לו את היד עד הקיבה בערך נראה לי.. ואז הוא הקיא את זה
12 תגובות
עמוד 1
נקניקיות זה פחד מוות!! אני עד גיל שנה + טחנתי לרז ונקניקיות ממש לא נתתי עד היום בשום צורה
לא נעים בכלל ומאד מפחיד. כל הכבוד לך שלא איבדת עשתונות. אבל את טועה בקשר לאוכל טחון עד גיל 18.
מאמי, זה יכול לקרות עם כל אוכל, גם טחון. זה ממש מפחיד, גם לנו זה קרה. אבל את חייבת להבין שהוא כן צריך לנסות לאכול ולהכיר מזון ממרקמים שונים. בגלל זה חייבים להשגיח עליהם כשהם אוכלים.!
וואוו איזה פחד . טוב שפעלת מהר!
אני לא נותנת נקניקיות בכלל אין לי כזה דבר בבית גם אצל הדס אין בקושי שיניים (4) אז הכל בהשגחה מלאה
בנות זה לא נקניקיות אמיתיות זה נקניקיות צמחיות.. בלי הקליפה הזאת מעל , צמחי לגמרי ושונה.. אבל עדיין כנראה שנקניקיה זה נקניקיה.. מפחיד כל כך!! תודה לאל שהצלחתי לעזור לו
יואו איזה פחד
מיכל
וווואי אמא'לה איזה פחד אני בטוחה הייתי מתחילה לבכות ולא הייתי יודעת מה לעשות כל הכבוד לך על התושייה
כל הכבוד על התושיה ושלא איבדת את העשתונות
נקניקיות זה מאוד מפחיד
וואי וואי... איזה פחדדדדד!!!!
כל הכבוד לך על התושיה!!
נקנקיות זה סכנת נפשות ,אני לא נותנת צריך להיזהר ולחתוך אותם לרצועות.....