היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אחרי אישפוז של שבועיים הגעתי לשבוע 37. היום שהחליטו לעשות לי את הזירוז בגלל העיקוב בגדילה של העובר, וכשבדקו אותי התברר שיש לי פתיחה של 1.5 ומחיקה 60, האחיות בהלם כי רצו לעשות בלון ועכשיו לא צריך. עכשיו אני מחכה למקום בחדר לידה כי יש עומס ומקווה שזה יקרה בקרוב וגם מקווה שהם טעו והוא שוקל יותר
18 תגובות
עמוד 1
מחזיקה לך אצבעות ושנשמע רק טובות.
ווואי בשעה טובה שיהיה לך בקלות ומהר - בידיים מלאות
כמה הוא שוקל?
הוא רוצה לצאת כמו שזה נראה
דאגנו לך! שיהיה בקלות ובידיים מלאות!
אמרו שהוא שוקל 1750 ויהיה בפגיה אבל אני מקווה שהם טועים
שתהיה לידה קלה ושתצאי בידיים מלאות
גם אם יהיה בפגיה, אז מה? זה לתקפה ממש קצרה אשתו של בן דוד של בעלי ילדה במשקל הזה, הם היו קצת בפגייה וזהו והכל בסדר
בשורות טובות לידה קלה..
שתהיה לידה קלה ומהירה ושתצאי בידיים מלאות!!!!!!!
שיהיה בשעה טובה ובהצלחה
[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
בהצלחהההההההההה שיעבור בקלות ובמהירות
חייבת לשתף אותך שלפני 4 וחצי שנים כשילדתי את נדב שלי , חברתי הטובה ביותר ילדה 5 שבועות אחרי בשבוע 36 פגית קטנה שסירבה להתפתח ברחם אמה ... היא נולדה במשקל 1.600
שתהיה לידה קלה
בהצלחה מתוקה... לידה קלה
בהצלחה בובה!! ובידיים מלאות!!!
את אוטוטו אמא! שיהיה בהצלחה והתינוק ייצא במשקל תקין!