כריות הנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מספר שאלות קטנות בקשר לכריות הנקה...
    איך והאם כריות הנקה באמת מסייעות להנקה?
    האם הן שוות את הקנייה?ושאלה אחרונה אחרי קיסרי הכריות נוחות להנקה או שזה יכול להפריע?
    כמובן אם תוכלו להמליץ לי על כרית הנקה אני אשמח,כי די איבדתי את עצמי באתרי האינטרנט...תודה!
10 תגובות
עמוד 1
  • אני הנקתי שנתיים יפה מאד בלי כריות......האמת זה נראה נוח...לא יודעת עד כמה זה מצדיק את המחיר
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • לי יש אני משתמשת בה בלילות כשאני מניקה היא תומכת בגב וכשאני ישנה אני מחברת אותה
    לא נירדמת בלעדיה חח

• ביקשתי כרית הנקה כמתנה אחרי הלידה של הגדול (שאלו מה אני רוצה) וזה היה מאוד מאוד נוח. השתמשתי בה מלא.

אח"כ בעלי השתמש בה לצרכים שונים (ניתוח, שבר וכו')

ועכשיו הוא ישן עליה שנ"צ, על הספה, בשישי-שבת

בקיצור, היא בשימוש כבר 5 שנים....האמת שהיא די איבדה צורה, אבל תמיד אפשר למלא...

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• מתנה הכי טובה ושימושית שקיבלתי אחרי לידה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    שימשה אותי גם להנקה, גם בהריון אחרון ממש נוח לישון איתה, והפעם, אחרי קיסרי, לא יודעת מה הייתי עושה בלי
    קיצר, לדעתי שווה שווה שווה!
    יש לי כרית הנקה של מילגה, גדולה עם "כדורים" קטנים בפנים...
  • הביאו לי במתנה של מילגה...אבל לא הסתדרתי עם זה..והנקתי על המשענת של הכורסה! הכי נוח...
    אחרי כמה זמן העפתי אותה לקיבינמאט..היא תופסת מלא מקום
  • התגובה שלי תהיה ממש ממש דומה לזו של לירון
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • לי יש בופי שהיא קשת כזו והיא תענוג
    כן, אפשר בלעדיה, אז יותר קל ונעים איתה
  • את נועם הנקתי בלי כרית, את רוני לפעמים עם,לפעמים בלי...
    יש לי כרית של מילגה
    היה לי נוח בעיקר מבחינת התמיכה בגב, כשהנקתי בסלון למשל,
    אבל אפשר להסתדר גם בלי זה, הרי אם תרצי להניק מחוץ לבית, לא תסחבי עם כרית הנקה לכל מקום
  • תודה על התגובות...לאחר כל התגובות אני כנראה עדיין אחשוב על זה!

• גם שלי של מילגה... כפי שאת רואה יש דעות לכאן ולכאן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה