היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
זו החברה שמשווקת את פמפרס (ועוד הרבה מוצרים שמככבים אצלי בבית). לפני כמה חודשים קניתי 200 חבילות פמפרס ברמי לוי ובקופה קיבלתי דף כזה שכתוב עליו שיש מבצע חוג ספורט לשנה לילד ושכל מה שצריך לעשות זה להכנס לאתר למלא פרטים לשמור את החשבונית קניה להוכחה ונכנסים להגרלה. לפני שבועיים התקשרו אלי שזכיתי. ביקשו שאשלח להם חשבונית. שלחתי נייר כזה שקיבלתי בקופה שכתוב עליו סכום הקניה (קניתי קניה של סופר לא רק מוצרים שלהם) ועליו כתוב תאריך הקניה גם וגם כתוב על זה מספר שובר. שמרתי רק את זה שלחתי להם את זה והם התקשרו להגיד שזה לא מספיק ושהפסדתי את החוג. כששלחתי להם את השובר הזה שלחתי להם גם תמונה של כמויות הפמפרס (פרימיום! שעולה כמו משכנתא!) שיראו מה הולך אצלי בבית. (לא משנה שאני משתמשת גם באריאל פיירי תינוקלין מרכך כביסה לנור תחבושות אולוויז מגיני תחתון אולדייז שכל המוצרים האלה גם שלהם) ובכ"ז הם אמרו שאני לא זוכה. לא יפה מצידם
12 תגובות
עמוד 1
ברור שהם פארשים. הם עשו ניסויים בבעלי חיים למטרות קוסמטיקה
ממש לא יפה מצידם!!!!!!!!! מה הם רצו שתישלחי להם? קנית 200 חבילות פמפרס?????????????? שלחת להם את החשבונית שמתקבלת כאשר עושים קניות בסופר? הרגילה? הפס הארוך?
אם יש לך מס' שובר ותאריך קנייה את יכולה לבקש העתק של החשבונית מאותו מקום שבו קנית
אני לא מבינה ממש באיזה נייר צריך להציג ומה לא... אבל הזדעזעתי לקרוא את כל הרשימה ולראות שפעם הייתי משתמשת במוצרים של חברה שעושה ניסויים אכזריים בבע"ח....שיתביישו עברתי לטיטולים פרימיום ואני לא משתמשת בשום מוצר ששיך להם... עובדה..קארמה רעה!
ולמרות שלא התממשה הזכייה..מגניב שדווקא שמך עלה בהגרלה!זה בחיים לא קרה לי
אפשר לעשות את זה?? להוציא את הפלט של אותה קניה? זה מלפני ארבעה חודשים
אפשר גם של לפני 4 חודשים, תלכי לסופר ותבקשי, תסבירי למה כדי שיעזרו לך. בהצלחה, תעדכני