טיפול שיניים בהריון... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי,
    אני בשבוע 20 להריוני ונאמר לי בתוקף ע"י רופאת השיניים שלי כי עליי לבצע בדחיפות טיפול שיניים הנקרא "הקצעת שורשים".
    טיפול זה בא לעשות ניקוי יסודי ועמוק בתת החיניכיים ובמסגרתו אני עוברת הרדמה מקומית רגילה (של טבע אקין).
    על אף שהתייעצתי עם הרופא נשים שלי ועם הרופאת שיניים נאמר לי כי אין כל מניעה לבצע את הטיפול, עם זאת אני חוששת מאוד כיוון שמדובר בהרדמה מקומית (ומאמינה שאקבל מס' זריקות כדי להרדים חצי פה...)
    רופאת השיניים הסבירה לי כי לא רק שאני גורמת נזק לעצמי בכך שאינני מטפלת בכך במיידי, אלא אף יכולה לגרום לנזק לעובר שיכול להיפגע כתוצאה מכמות החיידקים שנמצאת/הגיעה למחזור הדם שלי.
    אני רק מציינת שזה הריון שני שלי (הראשון הסתיים בהפלה טבעית בחודש השני) ואני מאוד חוששת וחרדה מפני כל הליך רפואי כזה או אחר במהלך ההריון ומנסה להימנע מכל התערבות חודרנית ופולשנית.
    אם למישהי היה ניסיון בנושא אני אשמח לשמוע....
    תודה רבה,
    מאיה

maya s
1 תגובות
עמוד 1
  • היי,

קודם כל- מאחלת לך היריון קל ותקין,
    דבר שני- אין לי ניסיון בנושא,
    אבל אני יכולה להגיד לך שרופאת השיניים שלי אמרה לי שדווקא בהיריון צריך לשמור שבעתיים על הפה ולטפל בו, כי חוסר טיפול- הוא המצב שיוצר נזק.

בהצלחה!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה