שאלה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות.. יש לי שאלה אני מקווה שתוכלו לעזורלי..
    יש לי ילד בן 3 יהונתן.. וכאשר הוא מדחק לבד ונתקל בקשיים הוא
    ידר מתייאש ואומר אמא דיי נמאס לי אני לא מצליח..
    אני מנסה להחדיר לו בראש שהוא יודע ושהוא יכול
    וזה לא ממש עוזר כמו אוכל הוא אוכל לבד ופתאום שאין לו. כח
    הוא מפסיק ואומר לי אמא אני לא יודע לאכןל.. וככה זה עם לבוש עם נעלית נעליים
    פזלים ואני יודעת שהוא יודע אך הוא מתייאש מאוד מהר..
    איך אפשר לגשת אליו בצורה שהוא יבין שהוא גדול
    ויכול..??
5 תגובות
עמוד 1
  • הוא יודע לעשות את הדברים האלה? אם כן ואין לו שום בעיה רפואית זה פינוק לשמו...
    לדבר איתו "להכניס לו לראש" זה לא מה שיעזור כמובן...
    אם אין לו כח להמשיך לאכול לבד - שלא יאכל, הוא יישאר רעב עד לארוחה הבאה...
    אין לו כח לנעול נעליים (למרות שאת יודעת שהוא יודע? שילך עם נעל אחת...
    אם בכל פעם שאין לו חשק להמשיך את מיד באה לעזור לו - יש לו רווח עצום, הרבה יותר כיף שאמא איתו ועושה בשבילו דברים שהוא יודע ויכלו לעשות לבד...
    לגשת אליו תוך כדי עשייה לא תוך כדי דיבורים, להסביר את ההיקש ההגיוני - אתה לא רוצה להתלבש? תלך עם פיגמה/תחתונים לגן או לקניון.
    קשה לו עם הפאזל? אולי באמת יש לו שם קושי ותסכול - לשבת על ידו ולעזור לו תוך כדי עידוד, אבל לא במקומו...
    וכדאי גם לבדוק מול עצמך כמובן למה הוא צריך אותך כ"כ צמודה אליו?אולי יש לו קצת מחסור באמא? אולי פשוט משעמם לו ונשבר לו מהחופש הגדול? אולי הוא צריך יותר חברה סביבו?
    ימי החופש האחרונים מביאים איתם גם הרבה התרגשות וחששות מפני הלא ידוע, גן חדש, צוות חדש, ילדים חדשים, אפילו רק כתה אחרת באותו הגן אליו רגילים כבר שלוש שנים.... ההתרגשות הזו יכולה להתבטא בכל מיני דרכים - יותר קריזות, יותר עצבים, שינה פחות טובה, וגם צורך יתר במוכר בידוע ובקבוע כמו אמא....

• תודה רבה על תשובתך הכלףג מפינוק כי הוא יודע להיות מאןד עצמאי להתלבש לבד
    לנעול נעליים לאכול וגם להרכיב פאזלים הבעיה שהוא צריך אותי איתו תמיד ולא נירא לי שיש לו מחסור ממני כי אני לא עובדת ותמיד איתו וכל הזמן דורשת ממנו לתת לי אהבה וכמובם מחזירה לו כפול כך שחום ואהבה ברוך השם לא חסר.. ואלי זה פינוק כמו שאמרת..
  • "דורשת ממנו לתת לך אהבה"?
    תוכלי בבקשה בבקשה להסביר את המשפט הזה?

• כאילו אין יום שעובר בלי. שיגיד לי שהוא אוהב אותי ואני אותו..
    זה משהו שאני מרגילה מקטנות שיידעו להעניק חום ואהבה.
  • עידן איזה יום אמר לי שהוא לא יודע לישון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה