א-נ-ג-ל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
2 תגובות
עמוד 1
  • משום מה לא כל ההודעה שלי פורסמה -הנה ההמשך:
    עוד דוגמא שאפשר להשתמש בה כדי להקל על ההבנה של הילד הי זו: כשמתים לא נעלמים פשוט אי אפשר לראות את הנשמה אבל היא בלב ובזיכרון שלנו. למשל כשרואים מטוס בשמיים והוא עף לאט לאט אל האופק עד שהוא ״נעלם״ הוא לא באמת נעלם הוא עדיין טס בשמיים רק שלא רואים אותו בעניינים אנחנו יודעים שהוא שם וזוכרים שראינו אותו טס.

יש גם ספרים של ד״קובלר רוס שמדברת על נושא המוות אצל ילדים.
    ממש חפרתי לך אבל הנושא מעניין ואני חשופה לו יומיומית. בכלל אני חושבת שבזכות האנשים שהכרתי והלכו לעולמם ובני משפחותיהם הנותרים זכיתי בהסתכלות טובה יותר על החיים בכלל

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • וואווו תודה על התשובה המושקעת!
    את רוב הדברים שכתבת כבר עשיתי כולל ההסבר כל הנשמה
    אהבתי מאוד את ההשוואה לפרפר בעיקר כי בגן של תהילה גידלו זחלים שהפכו לפרפרים והיא מכירה את התהליך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה