יפות שליייי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה אתן מבשלות לשבת??

15 תגובות
עמוד 1
  • אני בטוח מכינה עוגת שוקולד, ואת?
  • למחר בצהריים קוסקוס עם ירקות בשר ודלעת לערב דגים וקובה עם אורז

• אני מכינה אורז מוקפץ עם חזה עוף ,אפונה ,ופיטריות.

/]
  • חסידוש אני חייבת מתכון שלך לירוקות בשר ודלעת של קוקוס ,אני יודעת להכין אבל אני רוצה את גרסה שלך.תודה מראש.

/]
  • וואי חסידוש הקוסקוס נשמע סוף!!! והקובה, מבושלת או מטוגנת?
  • איזה כיף שהגיע סופ״ששש!!
  • אז אני הצמחונית היחידה פה?.. אנחנו החלטנו על חלוקה הוגנת בשבתות: ארוחה חלבית בערב שכוללת סלטים, פשטידות, תפו״א, מרק וכאלה, ובבוקר- בשר או עוף בוריאציות שונות (אני משתגעת מכל הבישולי בשר האלה!!!!!) עם תוספות כמובן.. אבל מאז שאנחנו גרים אצל אמא שלו, אני כמעט ולא מבשלת... האמת היא שחסר לי הבישולים שלנו, במיוחד בשבתות... 
  • לצהריי היום- אורז+ חמוד (מרק כזה חמוץ מתפו״א וסלרי ששמים על האורז) עם שניצל הום-מייד ושעועית ברוטב עגבניות.
    לערב משה בתיבה+ עוף עם פתוא״א בתנור, סלטים,מרק עוף זך.
    למחר- חמין...
    ובערב לביבות ירק...

• אז ככה חברות שלי...
    את הקובה אני מבשלת
    ומתכון למרק ירקות לקוסקוס:
    אז ככה צריך מלא ירקות , דלורית קישואים גזרים בצלים לפת תפו"א , כרוב לבן , חומוס.
    אני חותכת את הירקות ואז מוסיפה פלפל מלח כוסברה קצת נענע ופטרוזיליה קצוצים דק דק ואז מוסיפה על זה מים (אני מוסיפה 3 כפות רסק עגבניות בשביל הצבע האדום וזה גם מוסיף לדעתי אבל לא חייב) נותנת לזה לרתוח ואז מוסיפה חתיכות בשר שכבר הרחתי בסיר אחר והוצאתי את הקצף הלבן שהבשר מפריש.
    ואת הדלעת אני עושה נפרד אני עושה אותה מתוקה:
    דלעת מנוקה וחתוכה שמה בתבנית ,מטגנים בצל אחד גדול חתוך לחצאים עם 2 כפות שמן זית מוסיפים 200 גרם סוכר וחצי כפית קינמון עד שנוצר מעין רוטב , שופכת על חתיכות הדלעת ומכניסה לתנור לחצי שעה :-)
    בתאבון לכולםםםםםםםם
  • חסידוש אחלה מתכון (ללישכתי )
  • יו בננות מה זה הבישולים האלה?! עשיתן לי תיאבון שלא ניתן להתגבר עליו. במיוחד הקוסקוס של חסידה. חסידה אפשר לטעום??!!

crazy woman!
  • ברור ביתי תמיד פתוח בפניכןןן!! אני חושבת שנארגן איזה מפגשון

• וואי מפגש יכול להיות קטעים !!!!!
  • אם יהיה מפגש זה יהיה אחד ההההה- דברים !!!!

בדור שלפנינו
  • מה פתאום מורן יש פה בנות מהדרום, תסתכלי בשרשור הכרות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה