בנות עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתי אתמול אצל רופא ,הבדיקת זרע של בעלי יצא תקינה סך-הכל (טוב לשמוע ),לי הוא אמר לחכות אם תגיעה
15 תגובות
עמוד 1
  • נשמהה שלי!! כיף לשמוע!! בקרוב מאוד זה מגיע!! הלוואי והחודש בלי טיפולים!!!!
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • מרגוו בשורות טובות שמחה בשבילך
  • מרגו אני ממש שמחה בישבילך שהבדיקה תקינה .. כבר טוב
  • תודה רבה יקירות שלי ,גם החודש שתתי את כדורים לבניית רירית.ביום שלישי סיימתי.אני רוצה לחזור אליו רק עם בשורות טובות
  • מרגו אני מאמינה שהחודש בשורות טובות !!!אני מאחלת לך המון המון בהצלחה מגיע לך
  • תודה רבה מיכלי יקרה .
  • מרגו יקירה!!! מחזיקה לך המון אצבעות! בשורות טובות על הבעלול. הוא ממשיך עם הויטמינים? מתי את אמורה לא לקבל?

חודש פורה לכולנו.... :)
  • מתוקה שלי! מאחלת לך שהחודש תוכלי לפגוש את הרופאים רק לצורך בדיקות מעקב הריון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    מאחלת לך חודש פורה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • יופי, ברוך-ה׳!!!

• מרגו! איזה כיף לשמוע שהבדיקה יצאה תקינה!!!!! המון המון המון בהצלחה!!!
    ואופטימיות!
  • תודה רבה בנות ,לחסידה 32 הוא לא שותה ויטמינים ,בינתיים רק אני בטיפול ,בינתיים מחכה
  • מרגוווווו איזה כיף קיבלת בשורות טובות!!
  • איזה בשורות טובות
  • תודה רבה חסידוש ונעמה .חסידה טרם קיבלתי את מתכון
  • יופי מרגו שיהיה המון בהצלחה

crazy woman!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה