היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות!! אני ממש מבולבלת!! אני כבר ביום הה17 של המחזור!! והערכת ביוץ עדיין מראה לי שני פסים חזקים!! זה כבר ארבעה ימים ברצף!!! אני משתמשת בערכת מדיסטסט..מישהי מכירה!?!? יכול להיות שזו סתם ערכה מעפנה שמבלבלת אותי?!?! אני באמת לא יודעת מה לעשות!!! ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
9 תגובות
עמוד 1
הייי מאמי
גם לי קרה החודש ככה!!
לא ייחסתי לזה יותר מידי חשיבות מהפעם הראשונה שראיתי חיובי עשינו יום כן יום לא
היי
קפץ לי , למה המשכת לבדוק מרגע שזה מראה חיובי? חבל על הבדיקות לא
מצפה גם לי קרה פעם 3 ימים התשובה הייתה חיובית ,אל תתיחסי תמישיכו בעבודה שלכם
אחת הסיבות שאני מעדיפה להיעזר כמה שפחות בערכות הביוץ, היא חוסר הדיוק שלהן.... אני מסכימה עם כל הבנות- תמשיכו להנות כמה שיותר..... :))
מסכימה עם הבנות, וחבל להמשיך לבדוק מהרגע שיש 2 פסים, בהצלחה
בבנוננות רציתי להמשיך לבדוק כדי לראות שאין יותר שני פסים...ברגע שאין שני פסים זה אומר שהביוץ קורה או קרה.....ואם יש עדין שני פסים זה אומר שאני צריכה להיות עם בעלי..ב24 שעות הקרובות..לא יודעת מתי להיות איתו!! ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
עכשיו זה זמן טוב
חחחחח החודש הזה זה הפעם הראשונה שעשינו יום כן יום לא...נקווה לטוב..
והשבוע יש תוצאות לצילום רחםם...אמאללהה...מקווה שהכל תקין בע"ה ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***