סקר נוסף... מתי בפעם האחרונה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היית אצל רופא שיניים?!?
    והאם את מקפידה ללכת כל חצי שנה?
    אחרי הריונות?
9 תגובות
עמוד 1

• אני לא מתה על רופאי שיניים ובגלל זה הייתה תקופה מאוד ארוכה שלא הלכתי ואז כשהייתי צריכה ללכת באופן דחוף גילינו כמה מצבי איום ונורא ונאלצתי לעבור טיפולים כמעט בכל השיניים במשך איזה חצי שנה כל יום חמישי הייתי אצל הרופא.

אז אני מאוד ממליצה ללכת להבדק, לא להזניח, גם אם מפחדים וזה לא נעים!!!

ואם כבר מדברים אז כדאי שאני אקבע תור לבדיקה
  • אני כרגע בטיפול אורטודנטי כך שפעם בחודש אני אצל הרופא שיניים

]
    ]
  • בפעם האחרונה
    לפני שנה וחצי בערך שבוע לפני החתונה- היתי אצל שיננית שתנקה אבנית
    רופא שינים- לא ראיתי מכיתה ב'

• בטח כל חצי שנה על השעון
  • אני אתמול הייתי
  • הייתי בהריון של עידו, עשיתי טיפול שורש. אבל כמו עדי- לא הלכתי עד שראיתי כוכבים מהכאב
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• זה הסיוט שלי ואני כל כך מפחדת מרופאי שיניים
  • אני האמת הייתי לפני חודשיים אצל רופא שיניים אחרי 3שנים שלא הלכתי
    לכבי העקירה אני ממש פחדנית אבל עברתי 2 עקירות של שיני בינה לא נורא בכלל ברגע שאת עם הרדמה את לא מרגישה כלום חוץ מקצת לחץ וזה לא כואב
    רק אם זאת תהייה עקירה כירורגית תדרשי אנטיביוטיקה אם זאת עקירה רגילה זה יעבור לך כבר יום למחרת על קצת אקמול.
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה