נמאס לי!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אמא שלי ואחותי (שתיהן בעיקר) זורקות לי כל הזמן הערות על כך שעידו גדול מידי.
    (קשה לי לכתוב את המילה "שמן" באותו משפט עם השם שלו
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
22 תגובות
עמוד 1
  • לגבי המשקל - חמסה 55555
    אני לא יודעת מה אמור להיות המשקל הרצוי ואם הוא רעב אז לבריאות ... אם המשקל ממש גבוה אני בטוחה שהרופא ילדים שמטפל ידריך מה עושים ..

לגבי הפליטות - אם הדייסה גורמת גם לכאבי בטן וגם לעלייה משמעותית נוספת
  • אגב, מה את ערה בשעות כאלה ?
  • ררררררררררררררררררררררררר
  • גם אותי הצליחו לעצבןןןןןןןן

• וואי, למה את מתייחסת?

הוא רעב, שיאכל, ושכל ההערות יכנסו מצד אחד ויצאו מצד שני.
  • נראה לי הגזימו קצת לא? מצד אחד תהיי עם אצבע על הדופק מצד שני להירגע... אחיין שלי היה תינוק שמן. עד כדי כך ש.. כן עשו לו דיאטה. הוא שקל 11 או 12 קילו ועוד לא היה בן שנה. הוא היה באמת באמת שמן. אבל זה לא נשמע לי המצב של עידו. הוא עדיין בגרפים של האחוזוני משקל? מצחיק לי יש בעיה הפוכה. איתן בן שבעה חודשים ובמראה בגלל שרזה נראה כמו בן ארבעה...
  • אם הוא פולט = למה לא להחליף לאופטימיל? זה אחלה תחליף, אור שלי גדלה עליו

עכשיו זה מתחיל השיא של הריפלוקס, עד גיל 6 וחצי חודשים. אני בעד שתחליפי לו. וכל הכבוד לו שהוא אוכל - שיילכו כולם לעזאזל, מה הם מצפים שתרעיבי אותו? מטומטמים
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • ואת זוכרת מה אמרו לי על עידן???
    שימי פססססססס! את יודעת הכי טוב מה הילד שלך צריך
  • 6 קילו זה הרבה לתינוק בן 4 חודשים?
  • גלי- בשעות כאלו אני מאכילה את עצמי
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
  • לא הבנתי איך חישבת
  • בדיוק ככה חישבתי! ויצאה לי תוצאה בדיוק כמו שלך- מה שאומר שאני נותת לו בכלל פחות ממה שהוא צריך לאכול (150).
    לפני חצי שעה הוא שתנ מטרנה עם דייסה ושוב פלט (על הטרמפולינה), את חושבת שאני צריכה להוסיף 2 כפיות דייסה? כי הוספתי רק אחת...

• אתמול פגשתי חברה שלי והבת שלה בת 4 חודשים ושוקלת 8 קילו
  • אני לא אוהבת הערות מהסוג הזה
  • 6 קילו זה בסדר גמור.
    אצלי הוא נולד 3 וחצי וב 4 חודשים שקל 7300.
    היום הוא שוקל 8. ולא אמרו שזה יותר מדי.
    אגב, בגיל 4 חודשים הם מתחילים לאכול פחות. אצלי זה השתנה מכל שעתיים לכל 3-4 שעות

• 555 על המשקל שלו, נראה לי שאנשים הגזימו שימי

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • חמסה עליו!!!!!!!!!!
    עידן היה תינוק שמנמן והיום אין לזה זכר בכלל!!!
    אם הדייסה עוזרת תוסיפי ובשום פנים ואופן אל תורידו לו כמויות... אם ככה הוא שבע ורגוע זה מה שחשוב!

• קודם כל שימי פסססססססססססססססססס ענק על כולם

דבר שני לא הגענו למסכנה שהגרפים של טיפשת חלב מעניינים את ה-

**

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• מילנוש,
    אל תתייחסי להערות על אוכל...
    את חייבת להעיר במקום בצורה אצילית ולהראות שזה לא ממש מזיז לך
    רק ככה אנשים יפסיקו להגיב.
    יש אנשים, גם קרובים, שרואים שזה ממש "נוגע" בנו הם ממשיכים עם ההערות...
    כי רואים שאת לוקחת אותם ללב

ותגידי לי, מי בכלל מתייחס לטיפשת חלב
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• מילנוש מאמי תעזבי את כולם, את אמא שלו ויודעת בדיוק מה טוב לו. וגם אם הוא קצת מלא אז מה? חכי שהוא יתחיל לזוז הכל יירד ממנו. אוף עם כל האנשים ואוף עם הטיפשות חלב האלו. יותם שלי רזה מאוד, אבל אוכל לא רע, מה אני ייעשה יידחוף לא עוד אוכל לא שיהיה מה שיהיה העיקר שהוא בריא תודה לאל.
    אוהבת אותך והתגעגעתי מאוד מאוד מאוד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה