סקר לבני 4 חודשים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה משקל התינוק ובאיזה משקל הוא נולד?
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
8 תגובות
עמוד 1
  • הסתקרנתי ובדקתי בפנקס חיסונים של הבנים ...
    נדב היה קציצה ... הוא נולד במשקל 3.100 ובגיל 4 חוד' הוא שקל 7.860 . הוא הכפיל את משקל הגוף שלו בגיל חודשיים !!!!
  • ממממממ אז יש לי ילדים "גדולים"
  • אני מהפורום השכן אבל מידי פעם גם פה...

משקל לידה: 3.245
    בגיל 4 חודשים: 6 ק"ג- ויש לו מבנה רזה (כנראה עצמות כבדות)
    ואם היו אומרים לי מה שאמרו לך
    שיקפצו לי

• לפי פנקס החיסונים של בני בגיל 6 חודשים הוא היה5.800 טכולם אמרו שהוא רזה כנולד 3.4 קילו .
    הוא היה די ציפלון מגיל חודש עד גיל 4.5 ואז התחיל לאכול . בסוף יתברר שלגבר יש מבנה גוף די רחב וחזק , שמן הוא לא וגם רזה ממש לא . וכי חשוב זולל הכל - במיוחד בשר .
    http://www.holdthatpic.com/
  • ההערה של הרופאה היתה סתם מטופשת, לפי התגובות כאן
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
  • 5555 על עידו!

תאמיני לי, אני נמצאת בצד השני של האחוזונים עם רוני.ההתעסקות הזו במשקל אינה בריאה.
    הילד אוכל כשהוא רעב. אז יש ילדים שאוכלים יותר ויהיו אלה שיאכלו פחות.
    המנגנון שלהם לאכילה עדיין תקין,וככל שנתערב בזה פחות נגדל ילדים בריאים יותר.
    תעשי מה שמרגיש לך נכון.את ורק את מכירה ויודעת את הילד שלך.מתי הוא רעב ומתי צריך שירימו אותו.
    לא אמא שלך,לא אחותך,לא הרופא ולא האחיות.

אני כבר קרוב לשנתיים שומעת "נביחות" של אחיות טיפת חלב ,אז נושא המשקל מעט רגיש אצלנו (שוב -מהצד הנגדי), אז אני מבחינה את הקושי
  • מיכל- תודה

• לי אמרו שאני אמא רעה ולא דואגת שילד אוכל כמו שצרחך - לפחות בטיפת חלב . למזלי רופאה של בני אמרה שהכל בסדר ורק לא לעשות עניין עם אכל ומזלי זה מה שהיה בסוף .
    מי שעדיין לחוץ מעניין זה האבא שלי שלי שנחלץ מכל עניין שבני משאיר בצלחת ( היתה אתו שבוע הזה ) חשב שמדובר בתינוק וכל שעתיים דווח מה הוא אכל . בסוף הבין שהוא גם בשלב שלפתוח מקרר ולעשות לעצמו כריך עם נקניק או חומוס אן רעב ץ
    ממש רזון עבר לנו - גם מבנה גוף מציפלון ישתנה לרחב וחזק יותר . אולי גם שחיה זה חלק מעניין .פעם ראיתי את סופגי של עדי וחשבתי שבני תמיש ישאר ציפלון ... היום לפי תמונות בני יותר רחב ממנו .

http://www.holdthatpic.com/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה