(כמעט ) 4 לפנות בוקר , אנ'לא נרדמת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נדב העיר אותי לפני שעה ואני לא מצליחה לחזור לישון ...
    אין מה לראות בטלוויזיה ..
    נהייתי רעבה
8 תגובות
עמוד 1

• ברור שהוא לא מבין, הוא עוד לא יודע מה זה, אבל מצד שני הוא כן יודע שכל בוקר נדב הלך לגן ולא היה בבית אז משהו הוא כן יודע.

אמרת שהם יהיו באותו גן, לא? כי אם כן יהיה לו יותר קל.

שיעבור בקלות ושיפתיעו לטובה
  • יאיר שנה שעברה היה 4 חוד' בגן פרטי ומטעמי חסכון הוצאתי אותו ... מיותר לציין שכל בוקר הוא כיבד אותי בטקס פרידה ... כל בוקר בכי וכשיצאתי לא הייתי צריכה להמתין 30 שניות והייתי שומעת אותו נרגע בזרועות הגננת .
    גן עירוני זה שונה הגננות פחות מתייחסות/מחבקות .

נדב ויאיר יהיו באותו הגן . באותה הקבוצה . אני מקווה שהם יהנו מה"ביחד " ויקלו אחד על השני
  • גם אני בקושי ישנתי הלילה
  • יהיה בסדר
  • בסוף הכל מסתדר, את יודעת...
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • הוא יבין ויתרגל ויהיה לו כ"כ כיף עם החברים! את תראי איך הוא יפרח ואת תהיי מאושרת
  • תודה צולי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה