מחקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות קראתי אתמול מחקר שעשה איזה פרופסור וגילה שיש נשים שמבייצות כמה פעמים בחודש! כמה פעמים!!! והנה אנחנו פה מחפשות בנרות אחר הביוץ הנכסף.... קטעים....
8 תגובות
עמוד 1
  • איפה אפשר לקרוא את מחקר??
  • הביוץ הזה גמר על כולנו

• אין מצב שזה קורה לנו. מה אנחנו שפנות??? יכול להיות שיש שני זקיקים שמבייצים יחד או יותר אבל זה נדיר ולא תהליך ביולוגי שכיח. העבירי המחקר ונבין למה התכוון המשורר. המחקר שלך הזכיר לי שאחרי שלקחתי ציטוטק היו לי חודשים עם המון המון זקיקים וכל הטכנאיות אולטראסאונד היו אומרות לי כל הכבוד, כאילו הבאתי שלום לעולם אבל לא היה יוצא כלום מהזקיקים האלה. היינו עובדים קשה כמו שני אריתראים וה הנונשלנט שם עלינו קצוץ.

crazy woman!
  • קרייזי הרגת אותי מצחוק....לא הבאת שלום לעולם?
  • בוקר טוב, ג׳סיס, קראתי את המאמר שצירפת, הוא אכן מציין שיש נשים שעשויות לבייץ עד 3 פעמים בחודש בהתאם לפעילות הזקיקים אך הוא לא מציין שהן אכן בייצו בפועל וההנחה היא שבשל ההיריונות הלא צפויים, ככל הנראה הן בייצו יותר מפעם אחת ( מבלי שלקחנו בחשבון כי ישנן נשים מסוימות שאינן מבייצות בדיוק באמצע החודש). מאד אהבתי את המאמר, היה לי מאד מעניין וזה הביא אותי למחשבה שאנחנו צריכים לקיים יחסים מתי שבא לנו לפי החשק - וזה, לפי דעתי, עשוי להביא שלום לעולם!

crazy woman!
  • תמיד היה ברור שיותר סקס יביא שלום עולמי חחחחח
  • חחחחחחחחחחח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה