שאלת לבוש.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי שאלה די מטומטמת בפרט שזה הילד השני ואת הגדולה ילדתי באותה תקופה..
    בחודש הראשון אמורים להלביש אותם רק בארוך.. ומתי מחליפים לקצר? ביום שיהיה לו לודש להתחיל לשים לו קצר? אני לא זוכרת איך ומתי החלפתי לנויה לקצר והם נולדנו באותו תאריך אבל איתן נולד גדול יותר ובכלל הוא גדול מבחינת אחוזון.. אז אני אשמח לתשובה מתי מחליפים? אההה ואם בלילות אנחנו עם מזגן.. ובספטמבר הוא יהיה בן חודש.. בלילה אני אמורה להמשיך לשים ארוך או קצר כמונו עם שמיכה?
    ]
6 תגובות
עמוד 1
  • כמה הוא שוקל? זו גם פונקציה של משקל.
    בן כמה הוא כבר?
    תראי אם אתם בבית והמזגן דולק אז שכבה ארוכה דקה. אם יוצאים החוצה אפשר קצר... הם קטנטנים...

• הוא נולד למעלה מ4 קילו והיום הוא למעלה מ 4.500 וב1.9 הוא יהיה בן חודש. עם מזגן זה ברור שארוך אבל כשמטיילים בחוץ אני יודעת שצריך קצר השאלה אם בגיל חוש בדיוק להחליך לקצר? כי בגיל חטפודש הגוף כבר מסוגל לשמור על חום גוף מסויים.. השאלה אם זה קורה לכל התינוקות בדיוק בגיל חודש..?
    ]
  • הוא נולד למעלה מ4 קילו והיום הוא למעלה מ 4.500 וב1.9 הוא יהיה בן חודש. עם מזגן זה ברור שארוך אבל כשמטיילים בחוץ אני יודעת שצריך קצר השאלה אם בגיל חוש בדיוק להחליך לקצר? כי בגיל חטפודש הגוף כבר מסוגל לשמור על חום גוף מסויים.. השאלה אם זה קורה לכל התינוקות בדיוק בגיל חודש..?
    ]
  • זה לא שהגוף יודע אה זה כבר גיל חודש אפשר לעבור לקצר. זה יותר אינטואיציה שלך כאמא. מבחינת משקל הוא בסדר. נראה לי הייתי מלבישה שרוול קצר ורגלית. גם בגיל שלשה שבועות... תגעי בו ותראי. הקטן שלי למשל איך שמכבים פה את המזגן מתחיל להזיע... נסי לחוש אותו
  • כן גם אצלי הוא צורח ומזיע אבל רוב היום המזגן דולק ובגלל החום אני בקושי יוצאת איתו ואם אני יוצאת אז זה רק אחרי הצהריים כשנעים בחוץ וגם למקומות עם צל.. זה ברור שזה לפי הילד אבל הוא פיצפיץ ונראה לי מוזר לשים לו פתאום קצר וחודש זה עוד שבוע וקצת..
    ]
  • אם את רואה שהוא ממש סובל אז תלבישי קצר אם לא תשארו עם ארוך דק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה