היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מאמי, או שבעלך ימצא עבודה נוספת או שאת תצאי לעבוד לצערי במדינה שלנו אין אופציה אחרת
אני סטודנטית במשרה חלקית ומתן עובד ב-3 עבודות ועדיין אנחנו נאבקים על המינוס.
אני באמת לא יודעת איך אפשר לחיות ב 4000. את חייבת לצאת לעבוד!
תראי כשהמצב קשה יוצאים לעבוד אי אפשר לקוות לטוב ולא לעשות כלום למען זה בימינו נדיר שמשפחה מתקיימת ממשכורת אחת
אם אני אצא לעבוד ואני את אוריה בגן אז כמעט כל משכואת תלך לגן אז מה עשיתי בזה? מאוד קשה לנו עם משכורת אחת וההורים שלי עוזרים לנו המון בזכותם ורק בזוכתם אנחנו איך שהו מסתדרים ועדיין נכנסים כל חודש לחריגה ולא מספיק לכלום
אם תעבדי משרה מלאה תרוויחי יותר מהגן תאמיני לי....
יש לך ילדה אחת. במשרה מלאה את תרוויחי פי שלוש יותר מהתשלום על גן! ועל הדרך בעלך חייב לחפש עבודה רווחית יותר!
גמני יוצאת לעבוד.. קשה היום להסתדר עם משכורת אחת,ועוד כשיש לך לשלם 2 מעונות... "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."