בנות אני צריכה את דעתכן... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
8 תגובות
עמוד 1
  • בטח לנסות להעביר. ולא רק בגלל הילד או אמא שלו...אלא בגלל שרוב הילדים שהיא מכירה ומחוברת אליהם נמצאים בגן השני...
    אני בקטעים האלה לא רואה בעיניים ...מתעקשת

• לנסות להעביר , לא צריך להתבייש ולהגיד 'להגיד תודה שקיבלתי' את צריכה להיות מרוצה , תלחמי על זה.

• אין לך מה להעביר אותה רק בגללו
  • אני מסכימה שילדים בעייתים יהיו בכל גן !
    השאלה היא אם את רוצה שהיא תמשיך עם החברים המוכרים בגן השני ? איך הצוות ?
    אם את רוצה להעביר תילחמי ! אל תתביישי !
  • השיקול כאן הוא טובת הילדה.אם נלחמת עד עכשיו תתעקשי שתהיה עם חברים שהיא מכירה
  • מצטרפת לעדי... בגן השני גם יהיו ילדים שליליים... כי בכל גן יש.
    איך הגננות? זו שאלה יותר רלונטית...

• לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • בגן עירייה היום נוקטים צעדים קשים עם ילדים אלימים. אז אני אומרת תשאירי אותה ואני בטוחה שאם אותו ילד ימשיך להרביץ יצטרכו להוציא אותו מהגן.
    שיהיה בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה