היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
החלטנו שהיום אני מפסיקה להניק... בבוקר הנקתי פעם אחרונה
11 תגובות
עמוד 1
וואי נשמע כואב ועצווובבב
היי מאמוש
צריך הרי לעבור הלאה ... אין ברירה , אני רואה שהיא גם בת שנה פלוס או שאני טועה ?
בכל מקרה מאחלת לך שתקופת הגמילה מהציצי תעבור במהרה !
[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
תודה בנות...
את לא נוטשת אותה! והיא יודעת את זה!
היא גם לא מטומטמת! ויודעת שלך זה קשה בדיוק כמוה!
ולשינויים לוקח זמן להסתגל! אבל זה לטובה! ואת זה את יודעת כי החלטת להפסיק להניק מתוך מחשבה אמיתית ולא איזו גחמה!
טוב מאד שבעלול איתך ואתם עושים את זה ביחד!
תעדכני בסוף איך עבר הלילה...
תקשיבי. זה הכי נכון מה שאת עושה . לפי הלוחשת - יש לה פרקים בהופ הורים - והיא שולחת את האמא להורים שלה לכמה ימים כדי שהאבא יגש לילד בלילה על מנת שלא יריח את החלב ... לאט לאט גם האמא מסדרת את עצמה מבחינת ירידה בכמות החלב בלי הפרעות..
אז תמשיכו ככה כמה לילות ואם החלטת אז לא להתפתות. תיהיי חזקה בשביל שתיכן!
הלילה עבר... הלכתי לישון בסביבות 4:00 היא קמה כל שעה-שעה וחצי הכנתי לה בקבוק ונתתי לארז שיתן לה בתשעה ומשהו היא התעוררה סופית והצטרפתי אליהם, היא כמובן רצתה לינוק אבל אמרתי לה שנגמר החלב אין יותר ציצי כואבבבב לי נורא אני תיכף אלך לשאוב קצת
תודה על התמיכה בנות, אתן לא מבינות כמה אני זקוקה לה!!!
וואו... נשמע באמת קשה... כמו שכתבו לך כאן נראה לי שסוד ההצלחה טמון בחזית המאוחדת שאת וארז מציגים. שמחה שהיום יותר קל
קודם כל תדעי שאת פועלת נכון, בדיוק כמו שצריך, ככה עושה הלוחשת לתינוקות בסדרה שלה אז שאפו! תהיי חזקה מאמי, יומיים גג וזה מסתדר. ואת אמא מדהימה, והיא ממש לא חושבת שאת נוטשת אותה, זו רק התחושה שלנו כאימהות...
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!