מיטת מעבר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן,

הקטנה שלי (בת שנה וארבעה חודשים) התחילה לאחרונה לנסות לטפס מהלול.
    מרימה רגל מעל המעקה ואוטוטו כל הגוף אחריה..
    הפחד הוא שהיא תצליח וחלילה תיפול.
    הבנתי שזה השלב שבו עוברים למיטת מעבר.
    איזו מיטת מעבר קניתן?
    איזה מזרן ? (שזו שאלת השאלות ולמעשה הכי חשוב)
    האם יש גודל סטנדרטי של המיטה והמזרן או שבכל מקום זה שונה?

תודה למי שתסייע
6 תגובות
עמוד 1
  • גם אני העברתי אותם בגיל הזה בערך .
    יש לנו מיטת מעבר + מזרן רגיל שאפשר למצוא בכל החנויות המיועדות לכך.
    אני רכשתי אז במוצצים . אם אני לא טועה העלות היא בערך 400 ש"ח
  • אם יש לך לול סטנדרטי והמזרן שלו איכותי זה יכול להתאים גם למיטת מעבר (יש רווח ממש , ממש קל ) זה כמעט בדיוק באותו המידה . שווה לקחת מידות ולבדוק בחנות .
  • תודה לכן!

אכן הסתכלתי במידות שנמצאות באתר של מוצצים ונראה לי שמיטות המעבר שם הן בגודל קרוב ללול שיש לנו.
    ראינו מיטת מעבר שהיתה באורך גדול יותר ולכן אני מבינה מכך שגודלי מיטות מעבר שונות ממקום למקום..
  • יש מיטות תינוק שאפשר להוריד מהן את החלק הקידמי (זה שעולה ויורד) של הסורגים , ולהוסיף מעקה במקום לקנות חדשה לגמרי.
    את יכולה לעשות גוגל לדגם של המיטה שיש לכם ותראו אם זה אפשר....

• אני קניתי לה מיטת מעבר במוצצים עלתה במבצע 200 שח..מעולה!!!!!!!
    אותו המזרן של המיטת תינוק ..והיא בת 4 ועדיין ישנה בה! כבר שנתיים וחודשיים..ויכולה בכיף גם עוד שנה..היא קטנטונת..זה ממש מוצלח!!!
  • אם את עדיין רוצה מיטת מעבר יש אחת שעידן ישן בה אולי שבוע
    של פו הדב וטיגר...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה