מכשושה מתעכבת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בננות...
    הייתי אמורה לקבל לפני כיומיים. בנתיים אין גם סימנים. מצד שני, אם אני בהריון - אין לי בחילות, החזה כמעט שאינו רגיש... לא יודעת. פוחדת לבדוק להתאכזב. מה אתן אומרות??

חודש פורה לכולנו.... :)
11 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב ומהמם. אני הייתי מחכה היום, גם ככה שבת, ורואה מה קורה בראשון. אם היא לא מגיעה בסוף יום ראשון ומדובר במחזור סדיר ובאיחור מאד לא שגרתי שלא קשור בנטילת הורמונים, צילום רחם או איזשהם עינויי פיריון אחרים, הייתי עושה בדיקת דם ביום שני בבוקר, כמובן אם לא קיבלתי עד אז. הרבה בהצלחה ובשורות טובות

crazy woman!
  • חסידה יקרה, סימני הריון ממש לא חייבים להתחיל בשלב כל כך מוקדם, מאד יתכן שנקלטת, אם המחזורים שלך סדירים את כבר יכולה לבצע בדיקה מלא בהצלחה
  • המון בהצלחה , בשורות טובות אני באופן אישי מתקשה לחכות בסבלנות המחשבות לא נותנות לי מנוח. לכי עם האינטואיציה שלך!!!
  • חסידה את מודעת לכך שיש גם ברות מזל שלא מרגישות כלום ??? אז במידה ונקלטת תגידי תודה ותשתקיייי ! מאחלת לך שזהו תחילתו של היריוןןןן תעדכני אותנו מאמי

• הי בנות, תודה על התגובות...!
    המחזור שלי סדיר (לפי בדיקות של חצי שנה אחורה) כל 30 יום. מצד שני אני יודעת שהיו לי תחושות בחילות ורגישות בחזה בתחילת ההריונות הקודמים, ולכן אני קצת נלחצת... בכל מקרה אמתין נראה לי לשני-שלשי ואראה אם יש צורך לבדוק...
  • חסידה טהורה, התמונת אולטרסאונד של הבייבי שלך זה הדבר הכי חמוד שראיתי!!! איזה פיצי ממי לולי קטן!!!!
  • יאללה תעשי בדיקה!!!!!!!!!!!!!!!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • תעשי בדיקה ושיהיה בהצלחה
  • אני אומרת דבר כזה
    גם הגברת לא מגיע עד יום שנייייי!!!
    לעשות בדיקה ... אם המחזור סדיר והכול בסדר אין סיבה לאיחור כזה
    מלבד זה שאולי
  • אם יש כבר איחורר!! ברוך ה'...:) אז אין סיבה שלא תבדקי..בע"ה החודש הזה שלך
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • גם אצלי לא היתה רגישות בחזה להיפך הוא היה רך מתמיד ולא כואב בכלל רק עכשיו הפטמות מתחילות ממש לכאוב .תבדקי ותעדכני המון בהצלחה !!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה