קצת ארוך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות.יש לי כמה דברים להוציא קיטור עליהם.
    אם כל ההורמונים,אני בקושי שולטת על עצמי.כל דבר הכי קטן שעולה לי על העצבים,אני חייבת להגיב,אחרת אני אתפוצץ.שמתי תמונה של אוולין בפייס כשהיא לובשת מדי בית ספר,הוספתי כיתוב "יום ראשון בבית ספר",אז אחת הבנות אצלי בחברים כותבת לי "מה,היא כבר בבית ספר?","מה יש להם מדי בית ספר?".כאילו מה,את עד כך אין לך הגיון והבנת הנקרא?זה לא ברור ממה שכבר כתבתי וממה שאת רואה בתמונה?????דברים כאלה מעלים את הסעיף!מה תמליצו?איך אפשר להתמודד עם הדחף לענות למישהו ולעקוץ?זה בטוח הורמונים,כי בד"כ אני מרסנת את עצמי מלענות ולהכנס לויכוחים מיותרים.
    דבר שני-לגיסתי יש שתי בנות.לי יש רק את אוולין,בנתיים,כי עוד לא יודעים ב100% מי זה שם בבטן(למרות שכבר אמרו לי מי זה 98%).גיסתי כל הזמן שואלת מי אני רוצה יותר-בן או בת.האמת,בהתחלה רציתי בן,כי כבר יש בת ואני רוצה קצת שינוי.מצד שני-אם תיהיה לי עוד בת כמו אוולין,הרווחתי בגדול פעמיים.גיסתי כל הזמן אומרת לי כמה בנים זה בלגאן,כמה הם רצים ושוברים דברים,שהבגדים של בנים זה לא פאן כמו בגדים של בנות,שבנים זה רוע,וכששואלים אותה מי יש לה,היא תמיד אומרת בגאווה-יש לי שתי בנות,או "הנסיכות שלי",והיא לא אוהבת כשאומרים "יש לי בן ובת"או "הילדים שלי"אלא יותר "הבנות שלי"(באנגלית זה נשמע קצת שונה,כך שמי שתתרגם-תבין למה אני מתכוונת).עכשיו,אם יהיה לי בן,יש לי הרגשה שהיא תצחק על זה מאחורי הגב,או כמו שהיא תמיד עושה-פוליטיקלי קורקט-תגיד לי בפנים כמה היא ברת מזל לאומת "אחרים"..היא תמיד אמרה לי שהיא רצתה רק בנות,ושגם בעלה רצה רק בנות,אבל איפשהו בפנים אני חושבת שהיא פשוט מקנא שאין לה בן.אני חופרת יותר מידי נכון?איך להתמודד במקרה שהיא תגיד משהו?היא אף פעם לא אומרת בפנים מה שהיא חושבת,אלא יותר מסביב מסביב כזה.אני לא רוצה להראות לה שאני נפגעת או משהו,לא לתת לה את התענוג,אבל אם ואני אגלה שיש לי בן,איך להגיב לה?ואם תיהיה לי בת,היא בטוח תשמח שזה לא בן...בקיצור-אני צריכה איזה chill pill או משהו...
6 תגובות
עמוד 1

• תזכרי שזה ההורמונים ושעוד כמה חודשים זה יעבור
  • תגידי לה שיש לך חברה עם 3 בנים! ושבנים זה של אמא! ושהיא לעולם לא תבין כי היא לא זכתה לגדל בנים! אה ו... ניפגש בגיל ההתבגרות...

ואת - כפרה עלייך - הרומונלית לגמרי הא?
  • חחחחחח
    גיסתך נשמעת מעצבנת קצת
  • מותק תרגעייייי
  • יש לי בן ובת, אז יש לי תשובות:
    1. בן הוא מאהב קטן, צמוד לאמא ותמיד בשביל אמא. ובגלל שאין לה בנים - היא לא מבינה.
    2. בגדים של בנים היום זה כיף גדול! אמהות תמיד אוהבות את האתגר של להלביש בן, כי להלביש בת היא יודעת על עצמה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה