היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה קורה בנות יפות? מה שלומכן?? איך מרגישות ?? מה עשיתם שישי שבת ??
אני יתחיל
9 תגובות
עמוד 1
מורני שבוע טוב! קודם כל לא מספידים שלום, יש לי חברות שכך התחיל להן ההריון, עם כאבי בטן של מחזור/ביוץ. דבר שני שיהיה ממש בהצלחה בדיאטה, אני הייתי ממליצה לך לא לראות את זה כדיאטה ובטח שלא כסאח אלא כת**** נכונה ובריאהתנסי להנות מזה ולהכין אוכל טעים ובריא ואני בטוחה ששניכם תרדו במשקל. (זה בטוח יתאים לשיזוף)
מורני ברוגז איתך את באשדוד ולא אומרת ??? השבת שלי היה כרגיל משעממת ! איזה כיף לךךךךך מפגש מחזור תדפקי הופעה!!! ושתדעי לך שממש לא להספיד את החודש ההיפךךך
חסידוש- את גרה באשדוד?
בוקר טוב יקירתי, דווקא לך לא מתאים להספיד לפני שהיא מגיעה...הרי ידוע שאצלנו לא מספידים עד שהיא לא באה!!!! ושתדעי שחברה שלי סבלה מכאבים ואמרה לעצמה זהו החודש זה מגיע,כאבים חזקים של מחזור והיא לא קיבלה! אז ככה שהכל פתוח.... בהצלחה בדיאטה :-)
מורני היקרה אל תספידי עדיין כלום ,במיוחד שיש לפניך עוד 5 ימים ,הכאבים יכולים ליהות תחילתו של הריון ,בהצלחה בדיאטה ,ביום שישי בערב הייינו בסרט ,בשבת ערב טיילנו בערב בטיילת תל-אביב.
/]
איזה שווהההההה!!!! גם אני צריכה ים דחוףףףף... ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
מאמי מאמי מאמי, הבנתי שדיאטה גם מונעת קליטה אז תיזהרי לא להוריד בבום הרבה כי הגוף משתגע... שיהיה המון בהצלחה! וכמו שאת אומרת לנו - לא להספיד עד שרואים את המכשפה! איזה כייף לך שהיית בים! אני גם רוצה :( אוף