מחר ההזרעה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אנחנו מתייצבים שם על הבוקר, אתמול הזרקתי את האוביטרל, האמת ממש לא מרגישים, בעלי היה קצת לחוץ וחֿג סביבי במעגלים חחחח. אני משתדלת לא להתלהב יותר מידי, עם כל הכבוד יש לי שבועיים של המתנה אחר כך, בה אני מתכננת לא לחשוב על זה בכלל ולהעסיק את עצמי בדברים אחרים תוך כסיסת צפרניים מטורפת, שיגעון, התקפי זעם לא ברורים מלווים בבכי, תסמינים פסיכולוגים ו.... אופס....כמו שאמרתי לא לחשוב על זה בכלל, בשורות טובות לכולנו
11 תגובות
עמוד 1
  • רק בשורות טובות
    וכמו שאמרת, לא לחשוב על זה בכלל!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • חחחח הרגת אותי האמת שאני מבינה האויב הכי גדול שלנו זה ההמתנה!!! אני ממש שמחה בשבילך מאמי שלי ומאחלת לך הכי הרבה הצלחה בעולםםםםםםם אוהבת

• שיהיה המון המון המון המון בהצלחה!! אופטימיות ובשורות טובות!!
  • תודה יפות שליייייי, שבוע מלא בחדשות טובות לכל בנות הפורום
  • מאמי מחזיקה לך אצבעות לטיפול ראשון ואחרון ומנצח...
  • בשורות טובות נשמה!!! הטיפול המנצח בע"ה!!!!!!!
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • ג'סי ממי!!!
    המון המון בהצלחה!!!
    אנחנו פה במידה ותרצי לשתף ברגשותיך...
  • יאוווווווווווווווו, איזו התרגשותתתתת.....!!!!! בהצלחה ענקית...

• ג'יסי היקרה שיהיה המון בה
  • המון בהצלחה שתעברו את זה בשלום ותזכו לתוצאות חיוביות עוד החודש !
  • ג׳סי מקווה שהכול עבר בשלום
    תעדכני אותנו ...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה