מה אתן הייתן עושות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נכון להיום אנחנו גרים בדירה 3 חדרים, 2500 ש"ח שכ"ד, קומה 3 בלי מעלית, הדירה עצמה משופצת ובסה"כ נאה, מהיום שעברנו לפה היה בעיה של נזילות מהתקרה (כי זאת קומה אחרונה ובגג אין זיפות כראוי), בעיות חמורות בצנרת (נזילות, פיצוץ צנרת), והזרם מים פה על הפנים. בעלת דירה מקסימה ביותר שבעצמה מנסה למכור את הדירה כי היא מיואשת מכל התיקונים פה. הדירה בלי סורגים, ויש רשתות מובנות. שכנים נחמדים אבל הבניין מוזנח ביותר. הבנות מין הסתם ישנות ביחד בחדר שזה בסדר גמור מבחינתי. בפינה בחדר שלהן יש ערימה של משחקים, בסלון יש ערימה של משחקים. בפינת אוכל יש 2 זוגות אופניים, קורקינט ובימבה.

החלטנו שמאסנו ומחפשים דירה, הגענו להסכמה שמוצאים משהו טוב יותר אבל בלי עלויות נוספות.
    אנחנו מחפשים כבר המון זמן (3 חודשים) והכל או נורא יקר או חורבות רציניות

35 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי לוקחת ... אומנם תוספת של 500 שקל אבל ראש שקט ועונה לכל הדרישות שלך

• הייתי מנסה לדבר עם בעל הבית שיעשה רשתות ובמקרה הכי גרוע הייתי משתתפת בחצי מהעלות של הרשתות...ועוברת לבית הזה.
    אל תשכחו שקצת הספקתם לשכוח כי עכשיו קיץ בטוח שסבלתם בחורף עם הרטיבות... וזה נשמע בית נעים וגדול...

• דווקא נשמע לי מציאה חבל על הזמן
    אבל אל תשכחי שבית גדול יותר אומר ארנונה גבוהה יותר

ולגבי הרשתות כבר סוף הקיץ אולי אפשר לוותר כרגע ולדחות למאי שנה הבאה

בגדול הייתי הולכת על זה
    אבל אל תהיי נעולה תחפשי עוד
    אולי תמצאי 3 חדרים ומחסן במחיר שלכם

• האמת שאין לי מושג בשכירות.. אבל תראי הוצאה של 3000₪ שכירות בחודש ועוד פעוטון 1400 ₪ זה ביחד קרוב ל4500₪ מבלי שצייצתם עדיין וזה קצת בעייתי..
    הכל תלוי גם בגובה המשכורות שלכם!
    אין לך אפשרות להכניס את נועם לפעוטון עד 1 וככה לחסוך עוד כמה שקלים שילכו לטובת שכר הדירה?

• אם זה היה רק זה הייתי מקצצת בדברים אחרים כמו בגדים או צעצועים או אפילו מזגן בשביל לגור במקום יותר טוב.
    אבל תקחו בחשבון שגרתם בדירה 3 חדרים..
    זאת היא 4.5 ועוד מרווחת.. מה עם ארנונה?
    בטוח היא גם תגדל.

דברו איתי בפייסבוק
  • צריך לשים את נוחות המחיה על המאזניים עם המחיר שתשלמו
    כי זה הרי לא מסתכם רק ב500 ש"ח (שזה בפני עצמו 500 כפול 12 חודשים תוספת), צריך לחשוב גם על הארנונה שבוודאי תעלה, כמו שאלה ציינה והחשבונות השוטפים, ועד בית וכו'.
    מצד שני הנוחות, שזו קומה נמוכה ולא קומה 3, יכול להיות שתוכלו לחסוך קצת בהוצאות המזגן כי לא יהיה חם כל כך בגלל שזו לא הקומה האחרונה
    לא יהיו נזילות ואי נוחות כזו ואחרת, לא יהיו רעשים הזויים בקירות באמצע הלילה
    או ריח של נבלה מהמקלט...

תעשו חושבים כמו שצריך ואם את רואה שאתם עומדים בהוצאות לכו על זה
  • הארנונה ל א גודלת בהרבה - משהו כמו 50 שח לחודש

ולא הספקתי לשכוח מה שעברתי פה בחורף - מה שעברתי פה בכלל - חצי חופשת לידה הייתי עסוקה בצנרת מתפרקת ובשיפוצניקים שמסתובבים פה כל שני וחמישי.
    מים שנוזלים לי מהתקרה
    שכן מלמטה שמתקשר אלי ב6 בבוקר שכל בתקרה שלו רטובה בגלל צינוק שהתפוצץ אצלנו
    שכנה שעולה כל יומיים לבכות שהמזגן מטפטף לה למרפסת

אני גרה במחסן!!!
    אני בן אדם כל כך מסודר והבלגן שחוגג פה בגלל חוסר במקום מוציא אותי מדעתי.
    אני רוצה פינת משחקים מסודרת לבנות שלי.
    ללהב יש מטבח חבוי מתחת לכל הערימה - ובמקום שתוכל להנות ממנו היא שכחה מקיומו.
    במזנון בסלון יש לי משחקי קופסא
    בעגלת טלויזיה בחדר יש לי נעלים
    בפינה בחדר יש לי שקיות של בגדי תינוקות ונדנדה מפורקת.

בא לי לצלם לכן רק שתבינו על מה אני מדברת.

אז בית אני לא יכולה לקנות כבר קיבלתי את זה - ואם נגזר עלי לגור בשכד למה שלא אחיה כמו בן אדם?

די לא בא לי להיות פה יותר.

דרך אגב אחת היתרונות בדירה הנוכחית זה הקרבה לאמא שלי - שביל קטן שמפריד ביננו. ולכן המחשבה לעזוב היתה לי קשה.
    אבל הדירה החדשה היא שביל קטן לאמא שלי רק לכיוון השני חחחחח - אז בכלללללל.
    מתחת לדירה הגן של להב ומעליה הצהרון של להב קופת החולים וסופר

אוף זה מושלםםםםםםםם למה הוא לא מוכן להוריד קצת קצת קצת בא לי לבכות :-(

• הייתי הולכת על זה.

• כל עוד אתם עומדים בהוצאות בסך הכל הדירה נשמעת חלום!
    יכול להיות שבהמשך תצטרכו להצטמצם פה ושם בדברים אחרים
    (אין לי דוגמאות כרגע)
    אולי תנסו עוד פעם אחת ויחידה לפנות ללבו של בעל הדירה?
    אתם זוג מקסים, אחראי, מסודר עם 2 בנות...
    3000 קצת כבד עליכם, אבל נגיד.. נגיד.. 2700 זו כבר מעמסה ריאלית יותר
  • מחר אני אנסה שוב נראה מה אצליח לעשות

• בהצלחה
  • נשמע שווה ביותר והייתי הולכת על זה... ( ברחובות בית כזה היה עולה 4500 -5000)
    בעקבות התגובה ה 2 שלך אני עוד יותר אומרת לך - לכו על זה ....

זה מכניס אתכם למינוס העלייה בשכירות?
    כי הרי לחסוך לבית זה גם ככה קשה אז אם זה לפחות לא מכניס למינוס
    לדעתי לכו על זה

אה כן ותפני אל הלב של הבעל בית
    תיהיי קצת עצובה
    אפילו שיירד ב 200 שח זה ברכה

אני הורדתי את בעל הבית שלי ב 200 ככה .. דיבור כן על המצב ( מורה וגננת) והרצון להשכיר את הדירה

• 3000שח זה כלום עבור דירה טובה... זה בחיפה? אנחנו הרי חיפשנו דירה ולא מצאנו שום דבר טוב שעולה פחות מ 3500... לכי על זה לפני שיחטפו לכם אותה!!!
  • את מתארת בדיוק את אותו המצב שאני נמצאת בוט כרגע.
    לצערי, אנחנו הגענו להחלטה שהנוחות שלנו תחכה לפחות עוד שנה והסלון שלי ימשיך להראות כמו ג'ימבורי.
    500 שקל זה לא מעט בכלל. ועוד 50 שקל ארנונה, ועוד 1400 שקל פעוטון זה כבר כמעט 2000 שקל יותר בחודש ממה שהיית רגילה להוציא עד עכשיו.
    מאמי, תחשבי על זה!

• ויקי הפעוטון זה לא בגלל הדירה. זה בלי קשר הרי
    אז רק 550 שח .

בסדר, זה לא רק
    כי זה כפול 12
    אבל זה לא 2000 שח

• ברור שזה לא בגלל הדירה. אבל זה עוד הוצאה שתהיה לכם עכשיו, וצריך לקחת אותה בחשבון, כי יכול להיות שעכשיו ה 500 שקלים נראים זניחים יחסית אבל בשכלול עם ההוצאות הנוספות שיבואו זה כבר יראה הרבה יותר!

• הולכת על זה

• כן . בזה את צודקת
    ..פשוט זה היה נראה כאילו את חושבת שזאת הוצאה רק בגלל מעבר ...

• אני רק אומר שחתמנו על חוזה שכירות אתמול: 4 חדרים, משופצת, 100 מ"ר, 4 מדרגות מהכניסה - - - 2400 ש"ח.

• הייתי הולכת על זה, כי אין כמו הרגשה טובה וכייפית בדירה שאת גרה, לדעתי אפשר לנסות לקזז בדברים אחרים, אבל היתרונות וההתלהבות שלך קנו גם אותי
  • לכו על זה מאמי! את מדברת עליה בכזו התלהבות ושמחה ומתבאסת שאת גרה במחסן...

• רק אני חושבת שזה ממש ממש זול?!?!?!?
    אני אישית הייתי הולכת על זה
  • בנות תודה על העידוד ועל העצות

• קרן בואי תוציאי את העינים לכולן חחח

סיון - שיהיה בהצלחה . תבכי אם צריך!

• בעיני זו ממש מציאה

• אנחננו ויתרנו על דירה שעלתה 3000 שממש התלהבתי ממנה בגלל אותה סיבה בדיוק. 600 ש"ח בחודש יותר למשך 4 שנים זה מלא כסף שאפשר לחסוך - או לקנות בו רהיטים שאנחנו ממש צריכים. אז אנחנו בחרנו בדירה הזולה יותר.
    מצד שני - הזולה יותר גם מספיקה מבחינת המקום, פשוט פחות התלהבתי ממנה.

אני מתלהבת מהמחיר שהשגנו למרות שהוא ממש סטנדרטי בצפת כי לפני שידעתי שנעבור לצפת סתכלתי על מחירים באריאל ובכפר סבא - ועל אותה דירה היינו משלמים 4000-4500 ש"ח לפחות.

• וואי קרן . מזכיר לי איפה שגרנו עד עכשיו ...
    כלכך הרבה דברים בבית אחד קטן... והכי נורא - המתלה לייבש כביסה באמצע הסלון אמאאאאאאאאא

אז עברנו מ 2700 כולל הכל (הכל הכל) ל 3000 בלי כלום קומה 2 בלי מעלית.
    אבל זו דירה דירה ויש לילדה חדר וכל הצעצועים שם - ויש חדר כביסה והכל מסודר ומה שלא צריך ביום יום בבויידם ( וברוך ה' יש )

היינו יכולים ללכת לדירה קטנה לשלם שוב 2700 כולל הכל וראינו כזו אבל הנוחות גברה על החיסכון

• בגדול הייתי הולכת על זה!

• ואהי מסכנונה אני מזה מבינה אותךךךךךךךךך
    אני גרה בדירת חדר ורבע, ממש פיצית, וגם אצלי הנעליים בארון בסלון, והמטבח הוא חלק מהסלון ולדודלה בכלל אין איפה לזחול וכדי להגיע לארון הבגדים אני צכה לקפוץ על המיטה כי העריסה לא נותנת מעבר
    והמגבות, והניילונים וכל הקישקושים נמצאים במגירה פיצית אחת שיש לי ב'מטבחון'
    ותמיד העגלה עומדת באמצע החדר ועליה ההליכון והסלקל וכל המשחקים
    קיצער, סיוט.
    אבל על הסיוט הזה אני משלמת 2300 (מתחת לאדמה) כולל הככל.
    וגם אנחנו בחיפוש אחר דירה אחרת, ובגלל שאנחנו לא משלים את עצמנו בשביל משהו יותר טוב חייבים לשלם יותר, פשוט הגדלנו את ההכנסות (בעלי נירשם ללימוד של לפנות בוקר ב4 בוקר כדי לקבל עוד 1000 ש"ח לחודש) והקטנו את ההוצאות (פחות מדליקים אורות, מזגנים, וקונים רק מוצרים ממש ניצרכים)

אני יודעת שמעבר כלשהו יהיה כרוך בלפחות עוד 1500 ש"ח, ונתחיל לשלם מים חשמל ארנונה גז ועד וכו.. מה שהיום אין לנו

והאמת מה שהחזיק אותנו ומחזיק אותנו זה השמחה שאנחנו מנסים להכניס לבית, וההסתכלות על הדברים שכן נחמדם..
    אני מבינה אותך מאד ןבכלל הפיתוי לגור לייד אמא ממש גדול..
    לכן הייתי ממליצה לך לנסות להקטין הוצאות אחרות, כי 500 ש"ח בכל ההוצאות זה משהו שאפשר איכשהו לחסוך..
    וגם, בשביל השקט הנפשי, לברר יותר עם אמך לגבי העזרה, ולהרגיע גם את בעלך..

וכמובן, לנסות להתבכיין לבעל הדירה ולהתפלל לקב"ה שיפתח את ליבו ויתן לכם עצה טובה ועזרה משמים

המון בהצלחה מתוקה

כולנו הילדים של אבא בשמים
  • אם הדירה מתאימה לכם בהכל הייתי הולכת על זה... נכון שכל הוצאה נוספת תהיה מעמסה אבל פשוט לחסוך בדברים אחרים (יציאות, אירועים)....
  • נוכחת לדעת שמשהו טוב יותר באותו סכום כנראה לא תמצאו, אני הייתי עוברת ומנסה שבעל הדירה ישתתף בסורגים, דברי איתו תגידי לו שאת רוצה להישאר לטווח הארוך ושאין מצב ביקום שימצא דיירים טובים ממכם, בקיצור, תמכרי לו אתכם, ככה משיגים דברים היום...
  • לכו על זה...
    חיפשת 3 חודשים, ראית מה המצב בחוץ.
    נשמע סביר ביותר, הוצאות תמיד יש, תחשבי איפה אפשר לצמצם.
  • אין עליכן אתן מדהימות

בעה ברגע שאוכל עעדכן פרטים נוספים

• לכי על הבית החדש! עדיף לפעמים לשלם יותר ולחיות בכייף!!! לא פשוט לא קל אבל לפעמים צריך לוותר על כמה דברים ובהמשך בע"ה הכל יהיה בסדר ויסתדר!
    [/url
  • הלוואי והייתי מוצאת דירה כזאת במחיר הזה פה..
    אצלנו 3000 ש"ח זה בית שאפילו ב10 ש"ח לא הייתי משכירה..

אני הייתי הולכת על זה בענק.. תחשבי על הנוחות שלך..
    ובקשר למעון את לא יכולה לבקש הנחה מהתמ"ת??
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה