סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע טוב בננות
11 תגובות
עמוד 1
  • מרכך כביסה בדין כחול.

• רק מה שבמבצע

• יש לי מרכך כביססססה של סוד שנישאר גם במייבש וגם על החבל . לאחרונה אנילא מוצאת אותו על מדפים
  • אני משתמשת במרוכזים. הכי מומלץ מבין כל המרוכזים הם בדיוק חבצלות. הוא מדהים ברמות אחרות!

• תודה בנות
  • ואי נגעת בנקודה רגישה
  • ואי נגעת בנקודה רגישה
  • מכל הסוגים שניסיתי הכי אני אוהבת את HEPI הלבן
  • ניסיתי הרבה ובסופו של דבר תמיד חוזרת לבדין המרוכז, בעדיפות לצבע הכחול, אבל גם הורוד וגם הלבן טובים
  • פעם השתמשתי בבדין עד שבעלי התעצבן שזה מלכלך את התא של אבקת כביסה ואז הפסקתי...
  • מקסימה לבן או זהב או ורוד (מאסק). מרוכזים כמובן.
    היה עליהם מבצע במגה וקניתי 6 מרככים... אני תולה בבית ומייבשת במייבש רק את הבגדים של הקטנים. הריח נשאר עד הכביסה הבאה. הבית תמיד מריח טוב. אני מכורה!!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה