מה זה יכול להיות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול כל היום הרגשתי בסדר גמור, והייתי גם מעייפה במהלך היום.. אולי כל היום שתיתי 4 כוסות מים (בעצם זה כל יום ככה) אני יותר מכורה לקולה.
    ואני גם הולכת לישון נורא מאוחר (פשוט לא נרדמת) בסביבות 2-3-3.30 בלילה.
    פתאום בסביובות 11 בלילה הרגשתי מן בחילה, כאבי ראש וחולשה מטורפת, ניסיתי לעמוד על הרגליים וממש הרגשתי חולשה כאילו אני עומדת להתעלף
9 תגובות
עמוד 1
  • זה הכל ביחד, גם המחסור בשתיה וגם העייפות הכרונית שאת נמצאת בה
    את חייבת להכריח את עצמך לשתות יותר, תקני ויטמינצ'יק או כל דבר אחר שאת אוהבת
    ותמהלי אותו עם מים ותשתי כמה שיותר!!!
    4 כוסות מים זה כלום, ואם שתית כוס נס קפה לדוגמא באותו היום תשכחי מה4 כוסות ששתית כי קפה משתן ובעצם יוצא כאילו שתית רק פחות כוס, כלומר רק 3 כוסות מים!
    אי אפשר להתקיים בלי מים, בטח שלא במדינה חמה כמו שלנו, בטח ובטח שלא בשיא הקיץ!

וגם את חייבת להכניס את עצמך למשמעת ולהתחיל ללכת לישון מוקדם יותר
  • לא ידעתי בקשר לנס קפה
  • כן... הקפאין משתן, ככה שמיד אפשר להוריד כוס שתיה אחת מהספירה ברגע ששותים נס קפה, קפה שחור או אפילו תה עם קפאין.

אין איזה כדורי שינה טבעיים שתקחי שיעזרו לך להירדם?

חייבים לטפל בזה...
  • כמה קולה את שותה ביום מאמי?
    יש מן דבר שנקרא הרעלת קפאין..
    קרה לי פעם אחרי שפירקתי את הבקבוק של הליטר וחצי לבד חחחחחחחח

• תשתי מיצים, ויטמינצ׳יק ( אני שותה רק את זה אני מכורה קשות) או כל דבר שאת אוהבת העיקר לשתות!
    וכמובן לישון!!!! למה את לא הולכת לטפל בבעיית שינה שלך? זה כבר תקופה ממש ארוכה!

• יוליה - קניתי כדור nerven זה מה שהרופא אמר לי לקנות ובהוראות שימוש רשום - מרגיע במצבים של מתח ועצבנות ומשרה שינה- (לא ניראלי שזה מה שאני צריכה) מה הקשר לעצבים? אבל אני הבנתי שיש כדור אחר שיכול לעזור מישהי פה פעם כתבה על זה (אני לא זוכרת מי)
    טלי -- אין לי בעיה לפרק גם 2 ליטר ביום קולה
  • תבקשי מהרופא מרשם לכדורים אחרים או תבררי עם נטורופתים אם יש איזשהם כדורים טבעיים שאפשר לקחת...
    באמת כבר הרבה זמן את סובלת מבעיות בשינה וזה הא-ב של מערכת חיסונית תקינה וגוף בריא
  • תודה יוליה
  • אני בעד ללכת לרופא משפחה לייעוץ
    אולי יש כדור שינה טבעי טוב
    או משהו אחר
    בלי שום קשר אני שנאתי מים
    ואז הוספתי להם ממתיק והטעם נהיה נחמד
    ועכשיו אני מכריחה את עצמי לשתות 2 ליטר לפחות

ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה