לא רוצה לאכול יותר מבקבוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות, הילד שלי בן שנה ובשלושה ימים האחרונים הוא פשוט מסרב לאכול מבקבוק בלילות. בבוקר הוא לוקח בקבוק והכל טוב ויפה אבל בערב הוא לא מוכן בשום פנים ואופן הוא ממש נועל את הפה. כבר שלושה לילות שהוא הולך לישון בלי לאכול כלום. האם קרה למישהי? מה כדאי לעשות?
10 תגובות
עמוד 1
  • תכיני לו דייסה בצלחת!

• גם אצלי ליאם סירב לאכול בבקבוק חלבי עם דייסה מגיל שנה
    אז עד היום הוא אוכל עם כפית ואני עושה לו את הדייסה סמיכה

• הבת שלי פחות מגיל שנה כבר לא אכלה לפני השינה דייסה.
    הוא כבר גדול, תכיני לו ארוחת ערב כמו חביתה, גבינה לבנה, מעדן, או דייסה בכפית..
    תוותרי על הבקבוק

• ממש לא !! למה לוותר ?!
    אני לא הורדתי בקבוק לילה !! בשבילי זה נקרא השלמת הכנסה !! יש שם הכל !!!
    אצלנו הארוחת ערב מתקיימת בשעה 6 בערב
    וב-8 ליאמי מקבל דייסה סמוך לקראת שינה

• מסכימה לגמרי עם נטלי. אצלי הם גם עכשיו מקבלים דייסה בלילה.
    זה מאוד בריא, חבל לוותר על זה.

• נטלי הכל טוב ויפה ואני מאוד בעד דייסה
    אבל היא רשמה שהוא לא מוכן להכניס את הבקבוק לפה

• כנראה שהבנתי אחרת את ההודעה שלך

• איזה דייסה אתן נותנות?
    גיא אוכל סימילאק בלילה ובבוקר וכשאני מכינה לו דייסה אני מכינה את הסימילאק רגיל, 120/180 CC ומוסיפה לו 2-3 כפיות של דייסת וניל של מטרנה עם או בלי קצת סילאן!

• סימילאק+ דייסת וניל

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה