-
למה הוא לא מרשה א״ס ואגינלי???
-
אין לי מושג ..רק אם יש דימומים או משהו חריג אפשר ..כנראה הלכה או משהו כי אני מכירה עוד 3 חברות שלא עשו מאותה סיבה אבל לא באבלינו לשאול יותר מדיי שאלות כי לא בא לי שיעלו עליי .אף אחד חוץ מבעלי לא יודע על ההריון
-
היי מיכלושית שבוע טוב ומבורך,
איזה שבוע את?
מדוע הרב שלכם לא מסכים לעשות אולטראסאונד וגינלי? אני חושבת שזה כדי שלא תיפצעי ואז אולי תאסרי על בעלך.
גם אני שומרת טהרת המשפחה וזה שווה הכל!
שימשיך להיות אחלה שבוע רווי בבשורות טובות, א מ ן !
-
היי מיכלי ,לפי מה שאני יודעת בשלב שלך של הריון עושים אולטרא סאונד וגינלי ,לא נראה לי שחיצוני בשלב זה יכול להזהות דופק.
/]
-
תודה על התגובות בנות ..מורני אני חושבת שזו הסיבה פעם שעברה שעשיתי בדיקת אגן קטן וגינאלי התחילו הפרשות דמיות שבוע לפני מועד המחזור
-
מיכל כמו שאני יודעת בשבוע הזה של ההריון עושים רק א״ס וגינלי
את בשבוע יחסית קטן וא״ס חיצוני לא יראו משהו..
-
אני לא מבינה מדוע הרב לא מרשה א"ס וגינלי
בא"ס רגיל לא תוכלי לאשר כלום בשלב זה .
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
-
מיכלוש בכדי שתראי משהו מאולטרסאונד על הבטן את צריכה לפחות להיות בשבוע 10
-
אוף אני לא יודעת מה לעשות בנות
-
תתיעצי עם רב אחר, מאוד מוזר לי שהוא לא מאשר לך א"ס שאמור לוודא תקינות הריון ודופק
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
-
מיכלושית, אני גם כן אדם דתי, ושתי הרופאות אצלן אני מטופלת גם הן דתיות, ושתיהן עשו לי א"ס וגינאלי.. אף פעם לא שמעתי שזה אסור... אם את רוצה, אני יכולה לשאול בשבילך את אבא שלי (שהוא רב קהילה), או לחלופין, ממליצה לך להתקשר אולי לקו היעוץ של נשמת, שנותן מענה הלכתי ע"י נשים שהוסמכו לכך (טל. 026404343) או לרב אלישיב קנוהל (המחבר של "איש ואשה", מס. הטלפון שלו מופיע בתוך הספר, אין לי אותו בהישג יד, מצטערת...), כי זה נראה לי ממש ממש מוזר....
-
מאמי יהיה בסדר, תתיעצי באמת עם בודקת טהרה ותראי מה היא אומרת, אני יכולה לנסות לעזור לך ולעודד ולהגיד שיש לי אחים (בני 15) שעד שבוע 12 לאמא היו דימומים והכתמות.. לא להתיאש!!
-
אז זהו שהתייעצתי עם בודקת טהרה ועם בלנית במקווה שבמקרה שכנה שלי ושתיהן טוענות שעושים חיצוני בלבד בשבוע 9-10 עד אז שום כלום שככה זה בהלכה הן אומרות ששום רב לא יתיר את זה ושכל מי שבאמת מתייעצת עם רב על כל דבר זאת התשובה שהיא תקבל ..ושאקבע תור לרופאת נשים להתחיל מעקב ולראות אם יש בדיקות דם שצריך לעשות אולי תוספת ברזל ..אז יום רביעי אני אלך לרופאת נשים ואקווה שעד אז יהיה בסדר :/ תודה לכולכןןן