עדכונים ושאלות חשובות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות
9 תגובות
עמוד 1
  • מ 4 דקות הליכה לא קורה כלום לחלב.
    אולי המקפיא לא היה סגור טוב והחלב הפשיר באיזושהו שלב?

גם לי זה קרה - וואי כמה בכיתי....

לגבי סימילאק / מטרנה וחבריהם - תקני את השלב שמתאים לו עכשיו, רגיל לא צמחי, ומקסימום גם אם הוא יגדל וזה נשאר סגור יקבל שלב מוקדם ממה שהוא צריך.
    ההבדל בשבלים הוא בעיקר באחוזי שומן.
    קחי בחשבון שמאז הפתיחה צריך לצרוך את הקופא תוך 3 שבועות.
  • אוף
  • ככל הנראה את לא טועה.
    ייתכן והיתה הפסקת חשמל או מישהו לא סגר את המקפיא טוב, החלב הפשיר ואז הוקפא שוב פעם מבלי שאת יודעת.

וסתם זה מה שאני היתי עושה:
    שואבת, מכניסה לשקית ושמה במקפיא, רצוי כמה שיותר רחוק מהדלת.
    ואם רציתי לעשות כמות אז שמתי את מה ששאבתי במקרר ומוסיפה לו במשך אותו היום חלב נוסף (לאחר שהגיע לאותה הטמפרטורה) ואז מקפיאה.

אוף, עצוב.... כן בוכים על חלב שנשפך....
  • אוף, זה בדיוק (!!!) מה שאני עושה!!
  • לגבי החלב השאוב הרגשת שהוא חמוץ לפי הריח?

• אני הזמנתי דוגמיות מהחברות. ותמיד היו לי בשלוף דוגמיות למקרה חירום.
    הבעיה בקופסאות זה שחייבים לצרוך תוך 3 שבועות וחבל לפתוח קופסה גדולה ואח"כ לזרוק את רובה. זה המון כסף.
    אבל חייב גיבוי.
  • נכון
    יש גם למטרנה שקיות אישיות- מטרנה טו גו
    וגם כמובן שווה להזמין דוגמית של סימילאק ולראות מה הכי מתאים לו..

• איך את יודעת שהחמיץ?
    אם לפי הצבע למשל אז אמור להיות צבע כחול בהיר בבסיס ... דזה נורא די מוזר לפי שלא מבינה ודווקא זה הצבע התקין עד שמערבבים ...
    טעמת? אחרי עירבוב? אחרי חימום?

ותכנסי לאתר סימלאק ותבקשי דוגמיות ....

• היי חברות

הרחתי, טעמתי ונתתי לבעלי לטעום
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה