הגיוני? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ביום שני בשבוע שעבר הגננת של אור התקשרה וקבעה איתי ביום שני הזה ב-12 לפגישה עם הגננת וכל הצוות. למיטב הבנתי אני צריכה להגיע עם אור ב-12. זה הגיוני? אולי לא הבנתי אותה נכון? אין לי מספר טלפון, אבל חשבתי לנסות להתקשר למזכירה של הגן.
12 תגובות
עמוד 1
  • נישמע לי מוזר
  • לדעתי זו פגישה מעבר לתחילת שנת הלימודים....

• איכשהו זה לא מסתדר לי. לא יכול להיות שביום הראשון ללימודים הגננת תיהיה עסוקה בלפגוש הורים והילדים ישארו עם בנות שירות. מוזר. אני אתקשר מחר בבוקר לברר.
    אגב, הבלבול קרה כי היא התקשרה אלי כשהייתי עם תולי אצל הוטרינר. כשהיא דיברה איתי, ברקע הוטרינר ובעלי עשו דיון סוער על ההבדל בין הממת חסד בבעלי חיים לבין בני אדם.
  • גם לי זה נשמע מוזר... אלא אם היום הוא חלקי (נאמר עד 11...)

• נפתרה הבעיה. מחר יש שביתה בחינוך המיוחד. אור נשאר בבית. (שביתה צודקת- יש 50 ילדים בלי מסגרת)
  • את בטוחה שיש שביתה?

בעלי עובד בחינוך מיוחד ולא שמענו כלום
  • הגננת התקשרה אלי.
  • אולי זה רק בירושלים....

• לינבר, שתינו ירושלמיות, אולי זה רק בגנים.

בכל אופן זה בטח מבאס שבעצם לא נגמר החופש למרות שהשביתה מוצדקת.

• השביתה היתה רק בחינוך המיוחד החרדי והיא בוטלה.
  • סתם רציתי להגיד לך תודה שבאת ליומולדת שלי -לא יצא לי
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אורטל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה