ג'סי! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שיהיה בהצלחה היום!!!!!!
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
13 תגובות
עמוד 1
  • בהצלחה מחכות לעידכונים.
  • גסי מה קורה????? משתוקקת לעדכון

• איזה מהממות אתן, פנינוש אין לי מילים כמה שאת חמודה!! היה בסדר, סה"כ זה תהליך ממש פשוט, אמרו שדגימת הזרע הייתה אחלה...וזהו...כל מה שנותר זה להמתין
  • גסייי!! אני חודש הבא גם אמורה לעשות הזרעעהה...

מה הפרוצדורה?!?!!? אשמח לשמוע על התהליךךךך
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • מחכים לבשורות טובות, ג'סי נסי לחשוב על דברים נוספים ולהרגע!!!!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • היי, אז ככה - מהיום העשירי למחזור התחלתי מעקב זקיקים - מה שאומר אולטרסאונד וגינלי ובדיקת דם, בעצם בודקים את גודל הזקיקים, הורמונים ורירית רחם, כשרואים שעומד להיות ביוץ (אצלי הוא יצא ביום ה 19) מזריקים 36 שעות לפני היום המיועד זריקת אוביטרל שבעצם גורמת ביוץ (אל תפחדי זה ממש לא כאב) ואז מגיעים להזרעה. הבעל נותן דגימת זרע שאותה מחדירים לרחם (שוב לא כואב, זה כמו בדיקה וגינלית). בעיקרון היינו אמורים לעשות עוד הזרעה למחרת אבל יצא ששבת. יום אחרי ההזרעה את מזריקה שוב אוביטרל לעודד את הגופיף הצהוב לעשות את תפקידו. ו....זהו.... ממתינים...מקווה שזה עזר, בהצלחה חמודית, תדווחי לי מצפים איפה את גרה?
  • בהצלחה ג'סי
    הלוואי והפעם זה יתפוס!!!

crazy woman!
  • תודהההה בננות...אני הכי אשתדל להעסיק את עצמי......
  • גסי איזה כיף לשמוע שזה לא כאב לך !!! אך יחד עם זאת מקווהשלא יהיה צורך בהזרעות נוספות :-)

• יופי ברוך השם ג'יסי ,שבעזרת השם נשמע בשורות טובות בקרוב.

/]
  • יוווו ג'סי!! איך אני מתרגשת בששבילך!! המון. הצלחה!
  • בנות אתן לא מפסיקות לרגש אותי, באמת מחמם את הלב, תודה רבה ואמן שכולנו נקבל חדשות מעולות!!!!
  • זה נשמע פרוצדורהלא פשוטה..
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה