היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כל כך התגעגעתי!!! אין לי זמן להיכנס לפה ולעדכן.. צריכה לקבל שבוע הבא.. יהיה בסדר!
שבוע אחרון ולחוץ עומד לפנינו נקווה לטוב!! אני קצת בפיגור - דניאל מגיע לך מזל טוב!! :) בקרוב אצל כולנו.. אמילי את מדהימה!! מצפים לבואך יקירתי - בשורות טובות בקרוב!! פנינה, מה קורה? נעלמת גם את? מרגו מקסימה? מה איתך? מורני? את בסדר? ג'ס? מה איתך? חסידה המשך רגוע ותקין! חסידרה 32 - בשורות טובות בקרוב!! מצפה - חודש חדש ניסיון חדש! :) חסידוש? מה איתך? אוף, בטוח שכחתי!! מישהי
10 תגובות
עמוד 1
הילה, מה קורה איתך? את ממש נעלמת1
מהממתתת!! בע"ה את לא תקבלייי!! בשורות טובות... אני צריכה לקבל כבר תוצאות..אולי זה כבר בדואר....עוד מעט אלך להביא...מפחיד ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
חסרת סבלנות יקרה שלנו ,לא שכחת אותנו ,מאחלת לך לא לקבל ימאמי ,מחזיקה לך אצבעות
חסרת סבלנות איזה נשמה גדולה יש לך, תודה על ההתענינות, אני היום אחרי הזרעה ראשונה :) מרגו אהובה כואב לי לשמוע את כאבך, אם היית לידי הייתי נותנת לך ענקי
תודה רבה ג'יסי ,איך הכל עבר?
/]
בעזרת ה' יהיה בסדר בנות אהובות!
היי חסרת סבלנות את מקסימה, אני זיהתי ביוץ לפני שבוע- אבל לא התאפשר לנו לעבוד אחרי כי בעלי לא היה, אבל היינו יחד יום וגם יומיים לפני הביוץ. אולי יש תקווה.
מרגוווווו זה נשמע ממש טוב!!! וחסרת סבלנות מה זה הפסימיות הזאת ?? צריכה לקבל יהיה בסדר??? תתאפסי עת עצמך אם כבר את צריכה לא לקבלללל והכל יהיה מצוין
תודה רבה חסרת סבלנות יקרה וחסידוש ,אני מאד סקפטית שזאת השרשה(כל מכשפה מתחילה אצלי ככה) גם קראתי שברגע שיש השרשה יש דימום קל ואבל כנראה זה לא מקרה שלי.טוב נראה מה יהיה מחר,ככל שהזמן עובר אני נהיית אדישה ואטומה, קשה לי.
/]
אני מאתמול בלילה מדממת, הכאבים הרגו אותי ונשארתי בבית היום..ככה שהפסימיות הייתה במקום, לצערי הרב! מרגו יקירתי, קראתי שאם הדימום הוא חלש, ללא גושים הוא יכול להימשך גם שבוע!!!! וזו השתרשות.. זה פשוט תללוי בכמות דם שיוצאת לך.. לא אמור למלא יותר ל3 תחבושות.. בשורות טובות אהובה!!! הילה - למה לא? שוב עבודה? אוף! שישאר קצת בבית!!! ;) בעז"ה אתם תצליחו!!