דיקור סיני -פוריות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב

בעלי ואני מנסים להרות מזה כשנה המליצו לנו על דיקור סיני ... מבירור שערכתי הטיפולים הפרטיים מאד מאד יקרים..

אני בקופת חולים כללית.. יש מישהי שטופלה ע"י המטפלים של הכללית בדיקור סיני ויכולה להמליץ?

תודה
    מיקמיק
8 תגובות
עמוד 1
  • היי מיקה, מעולם לא טופלתי בקופת החולים, אני מטפלת בדיקור בעצמי, מאזור המרכז, אם את מעוניית אשאיר לך פרטים, ללא מחויבות כמובן, תרגישי בנוח גם רק להתייעץ
  • היי

כן אני בהחלט מוכנה לשמוע פרטים..

מיקמיק
  • היי לך,
    השאלה שלך בדיוק במקום!!
    ביום שישי הייתי בארוחת ערב אצל אחותי, והיא סיפרה לי שבחודש שנקלטה(אחרי שנה וחצי) היא הייתה בדיקור סיני דרך קופת חולים.
    והטיפול מאוד הרגיע אותה,והוריד לה מהלחץ וככל הנראה גם עזר:)
    באותו החודש נקלטה.
    שווה לנסות,אני רוצה גם ללכת אם לא אצליח החודש..מקווה שתהיה לי הפתעה
  • שלחתי לך בפרטי :)
  • היי
    אני מטופלת בדיקור סיני, אמנם מסיבות אחרות אבל המדקר שלי מומחה בפוריות.
    הוא מזיכרון יעקב אם זה מתאים לך.
    את מוזמנת לפנות אלי במייל ואתן לך פרטים עליו (הוא לא מטעם קופת חולים).
    מה שבטוח הוא ממש ממש מקסים!!
    [email protected]
  • גם אני מטפלת ברפואה סינית אם את מעוניינת דרך הקופה יש את בן חור בכללית משלימה הוא מעולה כמובן זה לא טיפול פרטי בהצלחה ;)
  • לא ציינתי בן חור מקבל בארלוזורוב בקופח כללית תל אביב
  • בנות אני ממש רוצה לעשות את הטיפולים האלו
    הרבה בנות המליצו לי כול הטיפולים האלו הרפלקסולוגיה וכל זה ...
    תמליצו לי על מישהו מבאר שבע טוב
    מישהי מכירה?????
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה