דיקור סיני - פוריות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב

בעלי ואני מנסים להרות מזה כשנה המליצו לנו על דיקור סיני ... מבירור שערכתי הטיפולים הפרטיים מאד מאד יקרים..

אני בקופת חולים כללית.. יש מישהי שטופלה ע"י המטפלים של הכללית בדיקור סיני ויכולה להמליץ?

תודה
    מיקמיק

מיקמיק
10 תגובות
עמוד 1
  • אני עשיתי בכללית אחלה מטפלים, והוכיח את עצמו... התחלתי לפני טיפול נהפריה השני ואחרי 4 דיקורים נקלטתי (בטיפול הפריה שני)....
  • היי,

ניסיתי לברר דרך הכללית והבנתי שזה עולה 100 ש"ח לטיפול של 20 דקות . פרטי זה 45 דקות וזה עולה לי 200 ש"ח. כמה שאני הבנתי (אולי לא בצדק) משך הזמן שאת צריכה להיות עם המחטים הוא חשוב ולכן העדפתי ללכת על פרטי, בנוסף לזה שכמובן בפרטי את בוחרת למי ללכת. זה יוצא משהו כמו 3 טיפולים בחודש. לגבי האפקטיביות אני לא יודעת עדיין - זה חודש ראשון שאני מנסה את הדיקור (גם אנחנו מנסים להיכנס להריון בסביבות שנה ולא הצלחנו עדיין).

• היי מותק

קודם כל בהצלחה !

דבר שני , אם את מאזור המרכז
    או השרון אני ממליצה על מטפלת מדהימה
    שאגב היא גם מנהלת את אחד מהפורומים כאן
    קוראים לה כנרת שיפר
    אני וגם חברותיי נעזרנו בשירותיה בניסיונות להכנס
    להריון וכולנו כבר בהריון מתקדם
    אני לא יודעת לגבי מחירים אבל
    מאוד כדאי שתתענייני איתה בפרטים
    אני בטוחה שהיא תעזור לך !!!

מאחלת לך בהצלחה ואוטוטו הריון מושלם

תחפשי אותה בפייס שלי prtal dol
    או שתשלחי לה הודעה דרך האתר .

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • אני עברתי סידרת טיפולים בכללית ואחרי חצי שנה עברתי לפרטי שניהם היו נעימים (הפרטי יותר) לצערי זה לא עזר לי בקליטה להריון אבל הטיפולים הפרטיים עזרו לי מאוד בתהליך הפיזי.
    בקופה כמו בקופה זה סרט נע אז פחות היה כיף העדפתי ללכת לפרטי ולשעה לא 20 דקות ולשלם 200 שח פלוס שיאצו שהגוף שלי כל כך הזדקק לו.
  • דיקור סיני הוא כלי נהדר שיכול לעזור לכניסה להריון,
    לי באופן אישי זה עזר עם קשיים רגשיים ואחרי שהתמודדתי איתם נקלטנו...
    אני לא יודעת אם זה בגלל זה באופן ישיר אבל בסוף זה הצליח.
    יש המון כלים של רפואה משלימה ששווה לנסות,
    זה לא יזיק.
    מאחלת לך כל טוב ובהצלחה.
  • היי

אני עשיתי כבר 5 טיפולי דיקור ושילבתי גם רפלקסולוגיה

ממליצה מאוד מאוד!
    אומנם לא ניקלטתי בהזרעה אבל ירד לי מפלס הלחץ והייתי מאוד רגועה..
    אני כמובן ממשיכה בטיפולים וגם בדיקור..

אני עשיתי ברפואה משלימה דרך כללית מושלם עלות טיפול 93 ₪

• אני כל הזמן קוראת שהנשים הלכו לדיקור במהלך הטיפולים........ ואני חושבת על לשלוח את הבעל לדיקור והומופטיה וחבריהם הטבעיים כדי שיעזרו שלא נלך לטיפולים ב"ה......

מיקה
  • היי
    לדעתי היא עובדת דרך הכללית, קוראים לה זהר עציון היא מקסימה ומדהימה!! רק לבלות איתה חצי שעה ואת רגועה....היא מקבלת לפי שעה, גרה בכפ"ס. אם את רוצה טלפון- תכתבי לי, אשלח לך בשמחה.
    בהצלחה!
  • היי אני כנרת חחח אורטל כבר דיברה בשמי דברי איתי
    0577337376
    משולב דיקור ורפלקסולוגיה במחיר שפוי
  • היי אורטל - מאיפה את בארץ ? את מטפלת בגברים ? דיקור יכול לעזור לבעיות אצל גברים ? , מורפולוגיה וכמות זרע
    תודה מראש
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה