**סקר להיריוניות שביננו*** - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות,

לכל ההיריוניות שביננו בבקשה שתפו אותנו כדי שנשאב מכן קצת תקווה

אילו טיפולים עברתן?
    כמה זמן עבר עד שהגיע ההיריון המיוחל?
    איזה שבוע אתן?
    למה אתם מצפים? בן/בת/תאומים

תודה רבה על שיתוף הפעולה ובהצלחה לכולנו

שבוע טוב ובשורות טובות
13 תגובות
עמוד 1
  • הי גלית...

לאחר שנה של נסיונות טבעיים עשינו את כל הבדיקות ואז התברר
    שהריון טבעי הוא כמעט ולא יכל להיות על הפרק... התחלנו עם
    הזרעה אחת שלא צלחה ויש עברנו להפרית מבחנה.
    שאיבה אחת, ארבע החזרות - רביעית מנצחת!!!
    סה"כ מרגע התחלת הטיפולים עד שצלחו עברה חצי שנה בערך...
    היום שבוע 34 עם בן בכור מהמםםם 55555!!!

אני רוצה לחזק את כל הבנות ולומר לכן שזה מגיע, תקופת ההמתנה
    הזאת מורטת עצבים ולא פשוטה בכלל והיא נראית כמו נצח!!!
    אבל תראו שזה מגיע וזה יגיע לכולכן בעזרת השם ואחר כך הכל ישתנה ויתגמד

המון הצלחה לכולן מכל ה-
    מחזיקה המון המון
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • אני הופנתי ישר לivf לאחר ניתוח בו גילו שהחצוצרות שלי לא ממש מתפקדות (הדבקויות)...

נקלטתי בטיפול שני ברוך השם ואני מצפה לתאומים בנים!!!!
  • מאחלת לכולכן להיקלט מהר בעזרת השם!!!!
  • היי

קוראים לי אורטל
    אני מוותיקות הפורום ( כמעט שנתיים )

״ שלום כיתה א ״ - ניסיונות טבעיים
    אז ככה , נקלטתי צ׳יק צ׳ק בטבעי אבל ההריון היה מחוץ לרחם

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • שנה וחצי של טיפולים

עברתי 7 הזרעות

הפרייה אחת ומנצחת

כרגע שבוע 33 עם בן :)

בהצלחה לכולן!!!
  • איזה כייף לקרוא הצלחות
    הריון תקין וקל

• אורטל, חתיכת סיפור!! העיקר שהסוף היה שמח.
    רגע את מדברת על קרן kkd4 או משהו כזה? אם כן היא מדהימההההההההה!!!
  • ברור kkd !!! מהממת !!!

ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • היי גלית,

אני כבר לא בהריון ילדתי לפניי שנתיים וחצי אבל אני גם אתן ממה שעבר עלי:
    אני אחרי 2.5 שנים של נישואין הפנו אותנו ישר לIVF אחרי 12 טיפולים (סה"כ שנתיים וחצי) ועם הפסקה של חצי שנה למנוחה נפשית עשיתי את הטיפול ונקלטתי לקח לי כמה חודשים לקלוט שזה באמת קורה....
    אז כן היו תקופות של שבירה אבל ידעתי שאפשר להישבר קצת ותמיד לזכור שזה ייקרה ואני אזכה לתינוק וזה מה שתמיד החדרתי לעצמי לראש והנה זה קרה.
    וזה מה שאני עושה עכשיו עם כל השבירות שיש אני מסתכלת על הילד שלי ואומרת עברתי את זה שנתיים וחצי וזכיתי בו אז אני יכולה לעבור את זה כדי לזכות בעוד אוצר....
    המון בהצלחה לכולנו
  • הלוואי וזה יתן לך כוח לעבור את זה! הכל התחיל לפני חמש שנים שהתחתנו היינו מאוהבים ואופטימים התחלנו בנסיונות להרות אחרי חצי שנה וכלום לא בא.... כולם אמרו לנו -אל תחשבו על זה וזה יגיע (ממש..... כאילו זה אפשרי) שלחו אותנו לחו"ל אמרו שאני לחוצה המשכנו לנסות וכלום לא בא..... אחרי חצי שנה פניתי לרופא נשים שלי בקופ"ח שערך לנו בדיקות ואמר "הכל בסדר" את סתם בלחץ תנסי עוד חצי שנה ונדבר (שסה"כ זה יהיה שנה של נסיונות טבעיים) אחרי שנה החלטתי לפנות לרופא פרטי שערך בדיקות קצת יותר מקיפות והחליט שהוא לא מוצא סיבה ונתחיל באיקקלומין- חודשיים כלום לא קורה. עברנו להזרעות אחרי שני הזרעות נשלחתי לצילום רחם שם גילו לי הדבקות שחוסמת את כל צוואר הרחם משמע זרע לא יכול להיכנס. ניתוח להסרת ההידבקות ותקופת החלמה . חזרנו להזרעות. סה"כ 5 הזרעות וכלום! עברנו רופא ועברו גם שנתיים בינתיים דיקור סיני רבנים שתיית יין בברית בחתונה הייתי בכותל בארבע וחצי שנים האלו יותר מכל החיים. התחלנו טיפולי IVF אחרי סבב של שני טיפולים נשברתי קרסתי לא תפקדתי כל החברות שלי כבר בהריון שני ולי כלום למה? שאלתי ולא נענתי! טסנו לח"ול חודש למלא מצברים וחיכינו חצי שנה עד שחזרנו שוב לטיפולים עוד פעם סבב שלIVF ועוד פעם כלום ! סה"כ עשינו בשנתיים 4 טיפולי IVF עד שנשברתי והחלטתי שזהו כנראה לי לא יהיו ילדים דיברתי עם הבעל והוא הסכים שנפסיק לגמרי הטיפולים גמרו עלינו מכל הבחינות כבר לא זיהיתי את עצמי ולא אותו והחלטתי לוותר זהו אמרתי ,לפחות יש לי את הבעל הכי מושלם בעולם ואני אוהבת אותו
    חודש אחרי זה גילינו שאנחנו בהריון טבעי
    אחרי ארבע וחצי שנים!
    נסתרות דרכי האל ואל לנו להבין מה שמעבר להבנתנו...
    לכי עם האמת שלך ועשי מה שטוב לך! ומה שצריך לבוא יבוא בדיוק ברגע שהכי לא ציפית לו ושנשמע רק בשורות טובות אמן!

בעזרת השם נעשה ונצליח
  • וואווו איזה שרשור חזק...
    גם אני מוותיקות הפורום וכל סיפור הצלחה קירב אותי למטרה...
    אחרי שהתחתנו, החלטנו לחכות שנה עד שנתחיל בנסיונות ולא האמנו שייקח לנו כ״כ הרבה זמן...

התחלנו לנסות טבעי במשך שנה וכשראינו שלא זורם עברתי לרופא נשים והתחלנו בטיפולי אקקלומין. שני סבבים הספיקו לי ומשם החלטנו ללכת לייעוץ אצל רופא פוריות.

עברנו 3 הזרעות ללא הצלחה כאשר בהזרעה השניה הייתי מאושפזת עם גירוי יתר 5 ימים בבית חולים ואחרי שראיתי שהרופא לא קשוב אליי החלטתי לעבור לרופא אחר- דר פאינרו המדהים...

אבל אז לא לקחנו סיכונים והחלטנו לעבור להפריות. קיבלתי כמות כפולה של הורמונים והתפתח רק זקיק אחד. התלבטנו יחד מה לעשות והחלטנו לעשות הזרעה כפולה כי חבל לבזבז חודש...

הייתי הכי סקפטית ודרוכה לטיפול הבא ועם זאת משהו בתוכי קיווה שהפעם ניקלט... הייתי בהפרשת חלה, הלכתי למקווה, התפללתי כל ערב, התחלתי להדליק נרות, נדרתי נדר והייתי במחשבות חיוביות ובסוף זה קרה!

נקלטתי בהזרעה רביעית והיום אני בשבוע 37 עם הריון ראשון ובת מהממת!

המוטו שלי היה שהטיפולים הם דבר זמני ואחרי לידה זה כבר הדבר הקבוע... אומרים שאחרי שנולד הבייבי שומדבר לא משנה יותר והתהליך נשכח כלא היה...

שושי ואורטל המדהימות, נשיקות וחיבוקים (-;
  • בנות מקסימות,

איזו היענות יפה! ובעיקר כיף לדעת שיש גם סיפורי הצלחה כאלה מרגשים!!!
    זה נותן כוח ותקווה להמשיך ולא לוותר....

בהצלחה לכולנו.... בשורות טובות
  • בהחלט אף פעם לא לוותר...
    אני זוכרת שאני הייתי פה בפורום (אני וויל היינו הראשונות שכתבנו פה) והיה כייף לראות את כל אלו שנקלטו והצליחו והרבה מהן הן חברות שלי...
    אז תמיד לקחת את הסיפורים האלו וההצלחות כעוד מקום להתעודד ממנו... לדעת שגם לך זה ייקרה....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה