סקר צעצועים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מלמדות את הילדים לאסוף צעצועים?
    מקפידות על כך?
    מתי התחלתן - באיזה גיל?

טוב מאז שעברנו והחדר של הדס מסודר
    וברוך ה' יש לה הרבה צעצועים
    אני עומדת על כך שלפני שהיא מוציאה משחק חדש היא צריכה לאסוף את הישן..
    היא גם בגיל שאפשר להתחיל עם זה - זה ישתלם בעתיד הרחוק ...
    אני מסבירה לה כמובן ועוזרת לה ... אנחנו בשלב שהיא מביאה לי ואני שמה בקופסא ... לפעמים אני מובילה אותה עם היד לקופסא ואומרת -" לאסוף" שהיא תדע שזאת הכוונה ....

16 תגובות
עמוד 1
  • גם אנחנו התחלנו עם זה!
    נהוראי קורע אותי מצחוק, כל פעם שאני אומרת לו בוא נאסוף, תביא לאמא...
    הוא זוחל מהר, מרים קובייה למשל ומושיט לי
    כשאני מתלהבת ומושיטה את היד לקחת הוא כאילו מתחרט ולוקח בחזרה את היד
    ואז אני צריכה לקחת "בכוח"

• התחלתי לפני חודש וחצי בערך..
    כל דבר לאסוף למקום אני מסבירה לו ואומרת לו והוא עושה .. רק ששנייה אחרי זה הוא מוציא שוב חחחחחחחח

• שירה גם הדס עושה את זה לפעמים - זה מצחיקקקקק ....

טלי - כן אין בעיה שיוציא שוב .. רק ששוב יסדר ..
    אני גם אומרת לפני המשחק שהיא יכולה שוב להוציא אבל אח"כ נאסוף ביחד
    גננת או לא ? חחחחח

• חחחחח כמו שצריך!!!
    האמת אני לא חפה מפשע לחלוטין

• התחלתי עם זה בגיל שנה וזה ממש משתלם לי
  • בוודאי שכן!
    לא זוכרת מתי בדיוק התחלתי ללמד אותה, אבל מגיל ממש קטן זה בטוח.
    היום אני כבר לא צריכה להעיר לה, אם היא רוצה משחק אחר, היא
    מחזירה את הקודם למגירה שיש לה בחדר. אותו הדבר עם בגדים ונעליים -
    נעליים למגירה ובגדים מלוכלכים לסל כביסה.

• איפה למדת הוראה?
    מה למדת?

• לא למדתי הוראה יש לי רק תואר ראשון בחינוך לגיל הרך. אבל עם הידע והניסיון שיש לי בכיף הייתי יכולה להיות גננת

• לימודי הסבה להוראה עם תואר ראשון הם לשנה אחת שבאותה השנה שנת ההתנסות- אם את שוקלת לנהל גן ישתלם לך לעבור לימודים אילו כדי שתוכלי לעבוד בתחום שאת אוהבת ולעמוד בראשו.
    בהצלחה!

• תמר מסודרת- מסיימת אוספת ומחזירה לארגז

• לילך הלכתי לבדוק את זה ב 2 מכללות ובשתיהן אי אפשר לשלב עבודה .. גם כשיש לי כבר תואר 1 באותו הנושא . אלו ימים מלאים 3-4 פעמים בשבוע בהנחה שאני רוצה בשנתיים

• גיל שנה אפשר להתחיל ללמד את הילד לאסוף כמובן עם עזרה .
    לי יש שני בנים כעיקרון אני לא מלמדת שמשחקים בצעצוע אחד כל פעם כי לפעמים זה מגביל את המשחק למשל: רוצה לשחק גם עם בעלי חיים קטנים מפלסטיק וגם קוביות ולגו כדי לבנות חווה וטרקטור וכו׳ . מצד שני הם יודעים שלא מוציאים המון צעצועים בבת אחת.
    איסוף הצעצועים נעשה יחד איתי, אין לי מלחמות עם זה הם יודעים שצריך לאסוף אבל מבקשים עזרה

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • אצלי גם אנחנו אוספות ביחד אני אומרת להן תביאו לאמא והן ישר מחפשות ומביאות לי ואז בורחות עם זה שאני ירוץ אחריהן ומתגלגלות מצחוק

• אוי מיכלי....
    כמה בעלי ישמח שאמילי תחונך אצלך...

וגם אני כמובן
  • אצלי היא חלק מהדברים מכניסה לקופסא כשאני מבקשת (ומיד מוציאה כי היא פתאום מגלה בהם עניין מחודש)
    וחלק מהדברים מביאה לי שאני אכניס לקופסא...

בסך הכל היא ילדה די מסודרת
  • גם את רז אני מלמדת לאסוף לפני שאנחנו מתחילים לשחק בעוד משחק..
    לפעמים היא מתעלמת מהבקשה שלי ואז אני מלמדת אותה שקודם אוספים ( מתחילה לאסוף ומבקשת ממנה לעזור לי) כמובן שהיא ישר באה לעזור ואוספת הכל לבד

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה