היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אופנייים מדהימות של פישר פרייס עם מחזיק להורה. משהו מדהים ממש חדש. פירסמתי באתר אגורה אבל אשמח אם אחת הבנות פה תיקח אם צריכה. למי שתרצה אשמח לעלות תמונה אבל אני לא מצליחה פה.
24 תגובות
עמוד 1
מאיפה את?
הרצליה מאמי. ולמה את מסמיקה בכיף אני מוסרת פה בנות יודעות.
איזה חמודה
מאיפה את מאמי?
מלוד.... יש לך פייס?
כן ברור sigalit reoven
אני לא מוצאת אותך
שמתי תמונה של האופניים
הוספתי אותך תאשרי ותראי בפרופיל שלי את האופניים
מאמי יש פעמיים עינבר בן שושן הראשון זה מה שפרצו לי... בשלי יש תמונת פרופיל מנשקת את עדידוש
מצאתי
אם לא מסתדר לעינברוש' אשמח לקבל למיכל
הוספתי אותך
מה נסגר?
עיריתוש אני לא אוכל להגיע להרצליה... אז תקחי את
עירית, אני לא רוצה להתערב, אבל עם מצבה של עינברו'ש - לא עדיף להעביר לה?כל דבר לילדים שלה שיכול להסיח את דעתם מהמצב יתקבל בשמחה....... [email protected]
img] פייס: ortal_hori
עיריתוש יש לי הצעה בשבילך אולי תסעי לסיגלית להרצליה תקחי את זה ממנה ואז אני אבוא לקחת את זה ממך ואתן את זה לעינבר.
רעיון מעולה לא?
הייתי עושה את זה בעצמי אבל הרכב שלי לא מגיע כזה רחוק תודה