תוצאות בדיקת דם לאיתור ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערב טוב לכן נשים חזקות ואמיצות שכמותכן!
    אני כל פעם מחדש נדהמת עד כמה אנו, המין הנשי, סבלניות ועקשניות כמו פלדה עד שנשיג את מטרתנו! כל הכבוד לנו, אתן לא חושבות.
    אכן מגיע לנו ח"ח
    בהזמנות זאת ארצה לשתף אתכן שאני והבעלול התחלנו לעבוד על הבייבי.
    ביום חמישי עשיתי בדיקת דם שתוצאותיה להלן:

ESTRADIOL(E2) 832.00 PMOL/L
    (FOLLICULAR PHASE : 70 - 900 PMOL/L)
    (MID-CYCLE : 140 -1900 PMOL/L)
    (LUTEAL PHASE : 70 -1000 PMOL/L)
    (POST MENOPAUSAL : <150 PMOL/L)
    LH 12.48 MIU/ML
    (FOLLICULAR PHASE : 2.0 - 11 MIU/ML)
    (MID-CYCLE : 12 - 105 MIU/ML)
    (LUTEAL PHASE : 0.9 - 13 MIU/ML)
    (POST MENOPAUSAL : 10 - 65 MIU/ML)
    PROGESTERONE 1.50 NMOL/L
    (FOLLICULAR PHASE : 0.5 - 4.8 NMOL/L)
    (LUTEAL PHASE : 16.0 - 60.0 NMOL/L)
    (POST MENOPAUSAL : 0 - 2.5 NMOL/L)

מה דעתכן?
    על פניו זה נראה כאילו הביוץ כבר ממש מתחיל.

האחות במרפאה אמרה לי שאנחנו ממש לפני הביוץ, אז רק יום למחרת התחלנו לעבוד רצוף ואנחנו עדיין עובדים.

האמת שאני לאחרונה ממש רגועה, יש פגרת ביהמ"ש ואני לפני חופשה אז אולי הפעם נצליח. אמן!

crazy woman!
12 תגובות
עמוד 1
  • ממוש באיזה יום למחזור עשית את הבדיקה? מלאאאאאאא בהצלחה!!!!!
  • לא מבינה בזה מאמוש אבל אם האחות אמרה אז היא יודעת המון בהצלחהההההה

• עשיתי את הבדיקה ביום ה-14 אבל עכשיו אני יודעת שאני ממש לפניו, או שאני כבר בו! היום יום 17. האחות אמרה לי לעשות שוב בדיקות היום אבל לא היה לי כוח...

crazy woman!
  • קייזי יקרה לא מבינה בבדיקות דם ,אבל אם אחות אמרה אז היא יודעת .

/]
  • היי קרייזי,

בשביל לעשות בדיקות דם לביוץ הרופאה נתנה לך הפנייה?ואיך ידעת מתי לגשת לעשות??
    מה אמורה להיות התוצאה ע"מ שזה יהיה בזמן הביוץ?
    תודה על המידע ובהצלחהההה
  • קייזוש אתמול, היום, מחר, העיקר יש ביוץ תקין, אז יאללה לעבודה!!! אמן והחודש הוא שלך
  • יפהה..לא ידעתי שיש בדיקת דם לאיתור ביוץץ!!

איזה כיףף שאיתרת אותו1! יאלללהה תהני לך!!!

בע"ה החודש הזה יהיה שלך
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • תודה בנניות
    תותי, לפי מה שאני מבינה, השלב הפוליקולרי הוא שלב הביוץ והערכים שהיו לי מתאימים, אבל אני לא בטוחה.
    בכל מקרה, אתמול זיהיתי עוד הפרשה מעניינת והודעתי מיד לבעלול. בסיכומו של ביוץ, אנחנו עובדים מיום 15 עד 17 בינתיים.
    מה שלא סיפרתי לכן, זה שיום לפני בדיקת הדם (ביום 13) עשיתי אולטראסאונד זקיקים והיה לי זקיק מוביל בגודל 16 על 17 (ממש 4X4). לפי ידיעותי הדלות, זקיק גדל בקצב של 1.5 עד 2 מ"מ בכל יום, או יומיים, ובממוצע, נניח 1 מ"מ ליום, אז היום הוא צריך להיות 22 מ"מ או יותר וצריך כבר לבייץ הפרחח!
    על כל פנים, כולי מלאת זרעונים קופצניים ומלאי עזוז נעורים, כך שהיום נעשה קצת הפוגה ומחר תהיה הפינאלה.
    ואז יתחיל שלב ההמתנה. מישהי יודעת לסרוג???

crazy woman!
  • אכן מדדים מעידים שאת ממש לפני ביוץ וחשוב לעשות את הבדיקות שלאחר הביוץ בכדי לוודא שאכן התרחש ביוץ בהצלחה בשורות טובות
  • העיקר מלאי עזוז חחחחח, הזקיק בגודל מצוין! בהצלחה נשמה
  • קרייזי הרגת אותי
  • תודה נשמות טהורות

crazy woman!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה