פויה פויה פויה פשוט פויה אחד גדול! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • גיסתה של אמא שלי מספרת לי על הלידות שלה ומספרת שבשני הלידות לא לקחה אפדירול והרגישה שהיא הולכת למות.

בקיצור היא מספרת שבלידה הראשונה היא פספסה את האפדירול והתינוק היה כבר למטה מוכן לצאת והוא נהיה כחול ולא נשם!

למה את מספרת לי את זה?! למהההההההההההה?!

איזה מפחיד!!!!
    [/url
6 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי היא סתם הגזימה בתיאורים שלה
    או שהיא בכלל לא ראתה ולא זוכרת את מה שהיה במציאות
    התינוק יוצא ורדרד/סגלגל מכוסה בדם ובשלל קישוטים אחרים פרי הרחם
    וגם עם שכבה לבנה כזאת שמגנה על העור שלו כשהוא בבטן
    קשה לי להאמין שהיא ממש ראתה שהוא נולד כחול ושהוא לא נשם
    כי גם הנשימה בדקות הראשונות של הלידה ממשיכה דרך חבל הטבור
    רק אחרי שחבל הטבור נחתך ומנקים ליילוד את האף והפה הוא מתחיל לנשום בכוחות עצמו

ומה הקשר לאפידורל?!
  • את תמיד תשמעי סיפורים כאלה.. גם אחרי הלידה ...
    לכי אחורה , תדפדפי פה בפורום ולכי לסיפורים שלנו ... אם את רוצה תקראי אם לא לא פשוט תגיעי לסוף ותקראי את זה .... תראי כמה אושר וכמה שמחה והתרגשות יש אחרי שהתינוק יוצא ואיך כולן כתבו שזה שווה הכל !!!!!

תתמקדי בדברים הטובים
    תאמיני מכל הלב שתיהיה לך לידה קלה וטובה
    ועובדה שנשים מביאות עוד ועוד ילדים! גם אחרי תפרים , קרעים, דימומים, ניתוחים ואפילו מוות חס וחלילה ....
    זו המציאות שלנו ... ויכול להיות מחר מחרותיים תפרוץ מלחמה ויש תאונות דרכים וכד'.. אז מה? מה גורם לנו לחיות נורמלי? האמונה שיש מי ששומר עלינו ושיהיה בסדר!!!!

• זהו שהיא אמרה שככה אמרו לה ושהרופא הורה לה ללחוץ מהר כדי להוציא אותו החוצה.

בקיצור היא הפחידה אותי. ואני מודעת לזה שיש הרבה סיפורי לידה שונים ושזה לא קורה לכולן אבל עדיין תהיי עדינה!
    [/url

• חחחחח אני לא מדברת על האפידרול. אני מדברת על מה שהיא אמרה שהתינוק לט נשםא
    [/url
  • יש אלף ואחד סיבוכים בכל דבר בחיים
    אבל למה להיכנס לזה???
    גם לחצות כביש מסוכן

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה