כריך עם שוקולד לגן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רק לי יש את השריטה הזאת שלא לשלוח את הילדה עם כריך שוקולד לגן בחיים ?!
    מין הרגשה, של לקום בבוקר לדחוף שוקולד לפרוסה ולהתפטר מזה
    כששאר הילדים בגן עם סנדויצים בריאים ומושקעים.

למזלנו בנוסף היום דניאל לקח את אוריה להכרות בגן החדש, ורשום במפורש בדף , לא לשלוח
    שוקולד בכריך .

מעדיפה להשקיע כמו הרעיון שאחווה נתנה עם תפריט מפורט כל השבוע.

28 תגובות
עמוד 1
  • כמוני כמוך אין סיכוי שזה יקרה..

• גם אני ככה אין בזה שום דבר מזין

• זאת הצהרה ושריטה של חוסר נסיון
    כי אם ניסית הכל והקופסת אוכל באופן תמידי מגיעה מפוצצת בכל האוכל ששלחת והילד מתעקש שהוא רוצה רק סנדוויץ עם שוקולד אז זה הרע במיעוטו - מה עדיף שירעב כי לאמא יש שריטה?
    סורי ממש לא מסכימה עם הגישה הזאת ותשאלי את הגננת מה עדיף ילד מורעב או ילד שבע מכריך עם שוקולד.
    הגננת של להב אומרת חד משמעית תתעוררו ב4 לפנות בוקר תשלחו לו כריכי גורמה שיעשו פוזות ודוגמא ומופת - בסופו של דבר הילד אוהב מה שהוא אוהב ולא מה שאתם מכתיבים לו לאהוב. מבחינתה שנשלח גם כריך בלי כלום והעיקר שילד יאכל.

אני שולחת עם שוקולד והילדה שלי שבעה ובריאה - כמובן שגם מגוונת בעוד דברים - אבל להב לא ילדה של סנדוויצים

• אני עדיין לא שם
    אבל כמו שאני רואה את עצמי אני יעדיף להכין לה כריך מושקע ערב לפני ולשים במקרר ( למקרה שלא אספיק להכין בבוקר) ולא לשלוח עם שוקולד

• סיון: אם אם כולם בגן אוכלים סנדוויצים בריאים ואין אפילו ילד אחד שאוכל שוקולד, את חושבת שלהב עדיין תסרב לאכול? לדעתי ילדים מחכים אחת את השני... גם בקטע של אוכל...
    אבל כמו שאמרתי, אני עדיין לא שם, אז אין לי באמת מושג
  • אנחנו עשינו רשימה עם כל הכריכים שהם אוהבים, תלינו על לוח יפה שהילדים הכינו והם יודעים ששוקולד הם אוכלים רק ביום שישי!!!

רותי
  • חכי עוד שבועיים ותראי שחצי מהגן שולח שוקולד למרות שכתוב שאסור.

כמו ששבלולי אמרה האמא רוצה ילד שבע והגננת לא תגיד לילד אל תאכל כי אמא ילדה רעה ושלחה לך שוקולד כשאמרתי לא

"תביאו שישה תביאו שבעה
    תביאו שמונה ילדים
    זאת לא בדיחה
    הארץ צריכה הרבה צעירים נחמדים..."
  • אני לא מתווכחת עם העובדה שהכי טוב לשלוח בריא.
    והלוואי אמן וכל הילדים בעולם כולו היו אוכלים רק בריא.
    אבל תאמיני לי מנסיון כשילד לא רוצה, ילד לא יאכל - ולפעמים ורק בשביל לרצות את ההורים ולא לאכזב הילדים מגיעים למצב שהם מחביאים את הסנדוויץ' והאוכל בתיקים של ילדים אחרים וכו' (מנסיון בגן של להב)
    אז עדיף ככה?
    ממש ממש ממש לא!!!
    הילדים ברוך השם חוזרים בצהריים אוכלים אוכל בריא, ארוחת ערב בריאה, שישי שבת של בריאות - לא יקרה שום דבר לילד שאוכל סנדוויץ' עם שוקולד

• אני מרשה לעצמי פעם בשבוע לשלוח כריך עם נוטלה בדר"כ יום שישי
  • ולבוא ולומר משפט שלשלוח סנדוויץ עם שוקולד לגן זה להתפטר מהעול הנוראי - זה קצת מעליב

• תכלס מה רע בזה?!

גם חמאת בוטנים

• מסכימה עם סיון מאוד!

זה ממש תלוי באופי של הילד, אם הילד לא בעייתי באוכל בכלל ואוכל כל מה שתתני לו, אז את צודקת ב 100% לתת פרוסה של שוקולד זה

[/url
  • מזלי שהרגלתי את אוריה לסנדויצים אחרים משוקולד

• אנחנו עוד לא שם אבל נראה לי שאני אהיה בעד לזרום עם מה שהוא אוהב..

• חחחחחחחחחחחחחח אני רוצה לראות ילד שפתאום מגיע לו בצהריים שליח עם סנדוויץ' של ארומה

• מה רע בשוקולד? חחחחחח אפשר פעם ב בכיף

• בעבר חשבתי כמוך... אבל אז עידן גדל וסירב לאכול גבינות/חומוס/טונה אפילו חביתה שהוא מאוד אוהב הוא לא מוכן לאכול בלחם!
    הדברים היחידים שהוא מוכן לאכול זה פרוסה עם פסטרמה בלי כלום (שגם זה לא שיא הבריאות) ופרוסה עם שוקולד...
    אני גם שולחת 2 כריכים כי זה עד 14:00 אחד לא מספיק+ פרי וגם חותכת לו ירקות בקופסא (ירקות הוא אוהב)
    אני משתדלת לגוון- שולחת לו קלחי תירס, שניצלונים של מאמא עוף (יש גבול, אני לא אתחיל לטגן על הבוקר) פיצה
    אבל כמה כבר אפשר לגוון לילד שפשוט לא מוכן לאכול כריך?!?!?!?
  • אני מהצד השני של המתרס מבקשת לשלוח
    כריך שהילד א ו ה ב ולא כזה שיחזור הביתה בסוף היום והילד ישאר רעב
    אני תמיד בעד להציע ומעודדת התנסויות באוכל
    אבל יש לי כמה תלמידים שאם זה לא הכריך עם השוקולד הם לא יאכלו
  • סתם רציתי לציין שנוטלה זה בכלל לא ממרח שוקולד אלא ממרח אגוזים (אגוזי לוז ליתר דיוק)
  • רק רציתי לציין שממש לא יפה דיון שלם על שוקולד חחחחחחחחח

• תראי
    אני גם עד לפני שנה הייתי אנטי סנוויץ עם שוקולד מהסביה שזה לא מזין ולא בריא
    ואכן הייתי שולחת את הבנות שלי עם פיתה עם חביתה או ביצה קשה טונה אבוקדו קוטג' גבינה לבנה גבנ"צ וכמובן עם ממרח כשלהו בפנים עם קופסא עם ירק ופרי ובצהריים הן מקבלות ארוחה חמה.
    אך עם הזמן הן תהחילו להחזיר לי את התיקים שלהם מלאים!!!!!!!!!
    הן רוצות פרוסה עם שוקולד כמו לילדים בגן
    הן רואות בגן ורוצות גם ולא משנה שהסברתי להן שהואכל שאני מכינה להן יותר בריא זה לא משנה הן כבר ממש לא רוצות ומחזירות תיקים מלאים
    אז החלטתי שיום אחד בשבוע שהן בוחרות הן מקבלות פרוסה עם שוקוךד בתנאי שלכ שאר ימות השבוע הן אוכלות את האוכל שאני מכינה להן
    וזה עבד

• אני חושבת שפעם בשבוע זה סביר גם כריך עם נוטלה. למרות שאיתמר לא ממש מבקש כריכים כאלה. הוא מעדיף עם גבינה צהובה או חביתה. אבל זה בבית. אצלו בגן יהיו כריכים שהן מכינות בגן בבוקר עם גבינה לבנה קוטג' וכו' וצהריים בבית איתי. לדעתי הכל במינון זה סביר. אבל בהחלט הכל בא מהבית . אצלי בבית פשוט אין כריכים כאלה. לא אוהבת .אז גם איתמר לא מבקש

מאיה.
  • תראו
    בעקרון אני עוד לא בשלב הזה
    אבל אני מהתחלה מנסה להרגיל את הדס לגבינה וחביתה ואבוקדו וממרח תמרים
    היא עוד לא אוכלת סנדווצ'ם של ממש אז אני לא יודעת אם הצלחתי או לא

אבל בעקרון אם ניסיתי הכל- לא נראה לי שיש בעיה עם שוקולד
    אני ואחיי גדלנו עם כריך שוקולד כל היסודי- והכל בסדר גמור!

• נראה לי יום שישי זה יום יפה לכריך שוקולד
  • מחר היום הראשון לשנת הלימודים ועדן מקבלת סנדוויץ׳ עם שוקולד. יודעות למה?
    כי זה מה שהיא ביקשה. וככה אני יודעת שהיא תאכל. מעבר לזה שהיא מקבלת גם תפוח.
    ולא אני לא שולחת אותה כל יום עם סנדוויץ׳ עם שוקולד אבל כשהיא מבקשת את זה, זה מה שהיא תקבל. לפעמים היא מבקשת סנדוויץ׳ עם גבינה, עגבניה ומלפפון.
    לא ממש משנה לי מה, העיקר שהיא אוכלת
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • פעם בשבוע בכייייייייייייייף
    אבל מציאות לחוד ורצונות לחוד כי אם ארי יחליט שהוא לא אוכל כלום, עדיף פרוסה עם שוקולד על כלום. כמו אצל להב...
    כבר נשלים לו את כל אבות המזון בבית

• אחרי שניסיתי במשך מעל חצי שנה לשלוח לילד שלי ארוחות בוקר יצירתיות טעימות מזינות בריאות ומה לא....... (חביתה, ביצים עם ירקות, ועוד כל מיני.....)
    אני בעד כריך עם שוקולוד.
    אני עם סיוון לגמריי.
    מאד מעציב אותי לראות בסוף היום את תיק האוכל שלו מלא, אולי עם ביס אחד.
    עדיך שיאכל בגן משהו ובבית אני כבר "אדחוף" לו משהו בריא.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה