טוב אני אחרי לידה והיום השתחררתי הביתה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה. זה הסיפור שלי. אחרי שהתעוררתי לי בשבוע 37 והגיע יום שהחליטו לעשות לי זירוז והתגלה שאני בפתיחה של 2 ומחיקה 60 אחוז. הודיעו לי שאין מקום בחדר לידה ושאני צריכה לחכות...כל היום הייתי עם צירים וכל הלילה ורק בבוקר לקחו אותי לחדר לידה ובדקו פתיחה שהיתה אותו דבר אבל מחיקה של 80 . חיברו אותי לנוזלים ולפיטוצין דרך הוריד במינון נמוך בגלל שהועבר קטן..אחרי שעה החליטו לנתק כי כמה פעמים הייתה לו ירידה בדופק ואז באה מיילדת ופקעה לי את המים בתקווה שהלידה תתפתח מהר בלי הזירוז ואני החלטתי שבטח הצירים לא יהיו כל כך נוראים אם זה בלי זירוז וסבלתי אותם בלי שום משכך. התחילו גם לצאת המים בכמויות. באה הרופאה בדקה והתברר שאני כבר בפתיחה 3 וחצי. אני ובעלי מחליטים שיש לי עוד הרבה זמן ושלחתי אותו לאכול עם אחי צהריים..אבל בזמו שהם הזמינו את האוכל התחיל הכל..(אף אחד לא חשב שתוך חצי שעה יתפתח לי לפתיחה מלאה ובלי ששמנו לב) התחילו לי צירים ממש חזקים וביקשתי מאמא שתקרא לרופא של האפידוראל. הוא בא די מהר תוך 5 דקות והסביר לי על ההשלכות ..ואז המיילדת מבקשת שאתיישב ופתאום תפסתי אותה ביד והתחלתי לצרוח שיש לי ציר חזק שלא תעזוב אותי...אחרי הציר הזה היא מנסה להרים אותי ואני צורחת לה...הוא יוצא..הראש יצא תוך שניות..המיילדת והמרדים בהלם, המרדים הולך. המיילדת לא הספיקה להכין כלום לבואו של התינוק. אמא שלי שומעת שאני צורכת נכנסת לחדר לידה מחליפה את המיילדת בלהחזיק לי את היד והמיילדת המסכנה שמספיקה ללבוש רק כפפה אחת מקבלת אות התינוק ואני צורחת לשמיים ובהלם שאני יולדת בלי אפידורל ושזה כואב וכמעט החרשתי את אמא שלי שכל צרחה שלי היא הוציאה משפטים שאחרי זה מה זה צחקנו איתה כאילו היינו באיזה סרט קומדיה בחיי.יצאתי גם בלי תפרים . התינוק יצא על המיטה ששכבתי....כל התהליך שהוא יצא לקח כמה דקות. אמא שלי כמעט התעלפה שם מכל מה שראתה בלידה ואחרי.
19 תגובות
עמוד 1
  • ווואו המון המון מזל טוב
    תגדלי אותו בנחת
    מה היו ההערכות משקל שלך?

• תודה
  • מזל טוב על הולדת הבן. סיפור מרגש בהחלט ממש גיבורה ללא אפידורל אימל'ה.
    העיקר שעברת את זה ואת אחרי.
    הילדה של אחותי גם הייתה פגה והיום כבר 5 חודשים וברוך השם גדלה והשלימה פערים אין מה לדאוג.
    בהצלחה
  • וואו.... איזה לידה מהירה!!!!
    מזל טוב
  • ואוווווווווו איזה מרגש
    גיבורה אחת בלי אפידורל
    שיהיה המון מזל טוב תגדלו אותו בשמחה בריאות ונחת
  • בשעה טובה!
    שיצבור משקל במהרה ויצטרף אלייך בבית
  • אני מטורפת על סיפורי לידה כאלה
    הלוואי על כולן

והמשקל הוא כזה פיצקי פצפוני - כשראו שהערכות משקל נמוכות לא עשו סקירה מכוונת לשילייה? זרימות דם וכו'?

• יואו המון מזל טוב .. זה מזכיר לי את הלידה האחרונה שלי.
    ילדתי בשבוע 35 משקל 2200 אבל גם בלי אפידורל כי היה לי זיהום במי שפיר
    וההיתי עם חום אבל הלידה בהחלט הייתה יותר קלה מזאת שלפניה שעם אפידורל..
    תגדלי אותו בנחת...
  • איזה מרגש ... כולי דמעות הורמונליות ....

ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • שיהיה בשעה טובה
    תגדלו אותו בהמון נחת ושלווה
    הלןואי וישתחרר מהר מהפגייה

• מזל טוב גדלו אותו בנחת ושהקטנציק יתחזק במהרה ויעלה במשקל....

• המון מזל טוב!!! את תראי שמאוד מהר הוא יתחזק ויגדל ותוכלי להביא אותו אלייך הביתה!!! וכמובן שתזכו ממנו להמון נחת!!!!

רותי
  • תאכל המון פיצקי תשמין ותחזור מהר הביתה לאמא......
  • תודה לכולן, אמן שיהיה כבר איתנו בבית. היום נתנו לי פעם ראשונה להחזיק אותו ולהאכיל מהבקבוק ומה זה התרגשתי...חמוד קטן.

לולי שבלולי- עשו בלי סוף הערכות משקל וזרימות גם..עשו גם מלא בדיקות דם. הכל נראה תקין חוץ מהמשקל והם הגיעו למסקנה שזה בגלל שיליה אבל רק אחרי לידה שהיא יצאה ראו את הסיבה בצורה מדויקת יותר. אבל הכל התחיל משבוע 27 כי עד אז כל הבדיקות היו תקינות .
  • אוי איזה כיף לך הלוואי על כולן לידה כזאת
    לצערי לי היתה לידה ממש קשה אבל למי אכפת מאמי
    תגדלי אותו בנחת ותהני ממנו ושיגדל וישמין לך מהר מהר
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
  • ווואי בשעה טובה איזה סיפור לידה מדהייים

• מזל טוב תוקה תגדלו את הנסיך בנחת...
    בע"ה בקרוב הוא יחזור איתכם לבית
  • מזל טוב ובשעה טובה
  • מזל טוב וקולולו

אמא טריה נולדה.

העיקר שאת מאחורי.

הרבה בריאות לפג הקטן..