הגיוני????? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תגידו הגיוני שכל פעם שיש לי אפצי יצא לי פיפי בלי שאני ארגיש..
    שיש לי בכלל.
    הא ואני שבוע 27 זה לא מוקדם מידי??
8 תגובות
עמוד 1
  • זה הגיוני בהחלט
    למרות שזה מאוד אינדיבידואלי מאישה לאישה

הכל תלוי בחוזק רצפת האגן של אשה אך בהחלט הגיוני

• הגיוניייייי
    לי זה היה עוד לפני כן.......
  • הגיוני.
    ו....
    לבריאות
  • מהר מאוד לחזק את שרירי רצפת האגן!!!, זה אומנם דבר שקורה אבל זה לא חייב.
    בשום הריון לא היה לי בריחת שתן, אז נכון שזה הגיוני אבל את יכולה למנוע את זה, זה מצב לא כל כך נעים!

רותי
  • הגיוני בהחלט.
    אני סבלתי מזה נוראות בהריון של שושי אבל אחרי הלידה הלכתי לסדרת שיעורי פילאטיס ועשיתי המון המון תרגילים ואני ממש רואה הבדל משמעותי בהריון הנוכחי.

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • רותי איך אני מחזקת את זה .. זה ממש לא נעים
    במיוחד שזה קרה לי עם חברה בנופש שפשוט היה לי אפצי ולא מספיק..
    האף גם הרצפה הייתה רטובההההה.. חח מזל שגם היא הייתה בהריון אז היא הבינה..
  • זה הגיוני - לרוב ההריוניות זה קורה ובאמת צריך לעשות תרגילים לחיזוק האגן

• את יכולה ללכת לפיזיותרפיסטית והיא תלמד אותך תרגילים, מה שאני יכולה להגיד לך ככה על קצה הלשון זה כשאת עושה פיפי בשרותים תנסי לעצור את הזרימה, כשאת מכווצת את השרירים של רצפת האגן הפיפי אמור לעצור, כשהרירים מאוד חלשים הפיפי ימשיך לזרום גם כשמכווצים. את התרגיל הזה עושים גם כשאין פיפי, פשוט יושבים, מכווצים ומשחררים.

יש עוד הרבה תרגילים אבל קשה להסביר דרך הפורום, כדאי לך ללכת לרופא ולדבר איתו!

רותי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה