היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני כל כך מנסה להחזיק את עצמי עבור ילדיי!! הם הטעם היחיד לחיי כרגע, אני חיה אך ורק למענם !! זה הזמן היחיד שאני יכולה להרשות לעצמי לבכות ולהתפרק, הזמן בו הילדים ישנים ואני עם עצמי שקועה במחשבות...
18 תגובות
עמוד 1
בס״ד
אני אוהבת אותך תהי חזקה אין כמוך את אישה מדהימה ואמא מדהימה ואני פשוט מעריצה אותך נסיכה שלי
הרגשות שלך מובנים אבל מגיע לך שיתיחסו אליך כמו מלכה
לאף אחד בעולם הזה לא מגיע שיכו אותו !!!
אלא אם כן הוא רוצח / אנס וכו' כמובן !!!!!
תהיי חזקה מותק !!! התקופה הזאת תעבור !!! מבטיחה לך תני לזמן לעשות את שלו !!!
ואת יודעת שאני פה בשבילך נכון
תודה בנות אהובות שלי
היי את עשית מעשה חכם שברחת ממשהו שלא מגיע לא לך ולא לילדייך אסור לך להישבר למרות כל הקושי וקיים קושי ואני בטוחה. תהיי חזקה תסתכלי קדימה ולילדייך המקסימים שיש לך ותדאגי רק לעצמך ולהם מגיע לך לחיות טוב ולהיות שמחה ומאושרת.