בננות יפותתתתת... 3> מי כאן?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התגעגעתי.....

17 תגובות
עמוד 1
  • אני

• היי חמודה מה שלומך?
  • היי מהממות

• הילדים שלך?
  • גם אני פה... אמילושה, כולכם תסתגלו לאט לאט, ולכם, זוג צעיר, זה יתן מקום ומרחב להשקיע בבייבי שלכם.. שולחת לך ים של אהבה וחיבוקים מרחוק... אני בטוחה שהם מעריכים את כל מה שאת עושה בשבילם..
  • למה לפנימיה?

• בוקר טוב בננות...

• את מדהימהה!!!

כל הכבוד לךך על התמיכה באחים!!
    תותחית..זה לא פשוט בכלל..ואת עושה את זה בגדולה!!,

זה הזמן לטפח את הזוגיות שלך ושל בעלך...תצאו תבלו...שבתות אחים שלך חוזרים לו!?
    אז אל תהיי עצובה..תחייכי
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • יאאאאאאאאאאאא נסיכונתתת!!! בוקר טוב

• יופי ברוך ה'!!! איזה כיף חגים!!!
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • איזה יופי מהממת אחת!!! מושלם!! אין, אין, החודש הזה הוא החודש שלךךךךךך!!!!

• בוקר טוב יקירותיי אני רואה שעובר עליכן הרבה בבוקר זה....
    אני בדיוק חזרתי מהבדיקה ונחכה לראות מה קורה וביום ה21 נעשה עוד אחת.
    מחזיקה לעצמי אצבעות שהכל בסדר

• אמילי היקרה,
    שולחת לך חיבוקים חמים ואנרגטיים והרבה אהבה.
    למרות שאני חילונית גמורה, אני עדיין מאמינה שדברים קורים מסיבה, והעובדה שעדיין לא הצלחת להיכנס להיריון הייתה כי אולי זה לא היה הזמן המתאים מבחינת משפחתך.
    את עדיין צעירה ואני בטוחה שיהיו לי ילדים משלך כמה שרק תרצי!
    אני מאחלת לך שתהיה לך משפחה נהדרת משלך שתהיה חזקה ואיתנה ושתיתן לך כוח, אהבה ואושר כל חייך, ולא תדעי יותר עצב ויאוש

crazy woman!
  • אמילי את פשוט מדהימה!!מורידה בפנייך אתהכובע על הטיפול בילדים! כל הכבוד!!!
    אנחנו איתך!!
  • אמילי ריגשת אותי עד מאד, המאבק שלך הוא אצילי ומלא אהבה, אני מאחלת לך בכל ליבי מלא חוזק נפשי וסבלנות, גם אני חילונית ומאמינה שיש סיבה לדברים, כנראה זה תהליך עבורך ועבור משפחתך, אני בטוחה שהכל יגיע אלייך, ללב כזה גדול יגיעו הרבה ילדים (((((-------::::::::
  • וואו, בננות, תודה רבה על החיזוקים...

• וג'סיל'ה?.. תודה רבה על המילים החמות, יקירה...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה